Νέα μαρίνα τουριστικών σκαφών αποκτά η Ηγουμενίτσα

Share Button

Με ΚΥΑ των Υπουργών Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και Ενέργειας χωροθετήθηκε ο τουριστικός λιμένας Ηγουμενίτσας.

Η μαρίνα 340 θέσεων βρίσκεται στο βόρειο άκρο του παραλιακού μετώπου της πόλης της Ηγουμενίτσας, ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και θα υποδέχεται σκάφη έως και 25 μέτρων.

Στην χερσαία ζώνη της θα αναπτυχθούν δραστηριότητες επισκευής και συντήρησης σκαφών, κτίρια γραφείων και 6.000 τ.μ μικτής ζώνης εμπορικών δραστηριοτήτων και καταστημάτων.

Ο τουριστικός λιμένας Ηγουμενίτσας θα ενισχύσει τις προοπτικές του υποσυστήματος του Ιονίου στον θαλάσσιο τουρισμό και θα αποτελέσει ισχυρό πόλο τουριστικής και εμπορικής ανάπτυξης για την Θεσπρωτία και όλη την Περιφέρεια Ηπείρου

2 responses on Νέα μαρίνα τουριστικών σκαφών αποκτά η Ηγουμενίτσα

  1. Πολύ καλή επιλογή για το Νομό και σίγουρα για την περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας. Το έχω δει και στην πόλη της Πρέβεζας.
    Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

  2. Μια εξαιρετική απόφαση για την τουριστική ανάπτυξη της Ηγουμενίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα!!!Κάτι που έπρεπε από χρονια να έχει γίνει στην Ηγουμενίτσα μας!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *