Παράταση Υπηρεσιών Ανάρτησης Αποδ. Φορολογική δήλωσης απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας έως 30 Νοεμβρίου

Share Button

forologikes diloseisΔιοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αφού έλαβε υπόψη της τις δύσκολες περιόδους που βιώνουμε, την συνεχή ροή συναδέλφων που δεν έχουν εκπληρώσει τις εκκρεμότητές τους όσον αφορά τις αναρτήσεις στο ΓΕΜΗ, αλλά και έχοντας αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΓΕΜΗ, ενημερώνει τα μέλη του ότι ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ έως τις 30/11/2015, την διάθεση των υπηρεσιών του φορέα,
χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση (πέραν των ετήσιων συνδρομών προς το Επιμελητήριο), αποκλειστικά για την υποβολή των αιτήσεων Ανάρτησης Αποδεικτικών Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων των ατομικών επιχειρήσεων και ΟΕ και ΕΕ.
Δικαίωμα χρήσης αυτής της υπηρεσίας θα έχουν οι επιχειρήσεις που έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίζουν, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους :
– για Ατομικές Επιχειρήσεις, το Αποδεικτικό που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του Ε1 της φορολογικής τους δήλωσης, και
– για τις ΟΕ-ΕΕ την πρώτη σελίδα του εντύπου Ν καθώς επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν την ημερομηνία υποβολής της δήλωσής τους όπως επίσης και το πρωτόκολλο παραλαβής αυτής.
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να αξιοποιήσουν την παραπάνω υπηρεσία, τους προτρέπουμε, για την δική τους εξυπηρέτηση και διευκόλυνση, να επικοινωνούν εκ των προτέρων με το μητρώο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (τηλ. 26650-29480 έως και 8) για να διερευνούν το ύψος των οφειλών τους κι αν απαιτείται η προσκόμιση ή αναζήτηση κάποιων επιπλέον δικαιολογητικών για τον υπολογισμό των οφειλόμενων συνδρομών τους.

Οι συνδρομές παρελθόντων ετών και έως το 2014 δεν παραγράφονται αλλά οφείλονται να καταβληθούν ή διακανονισθούν στο Επιμελητήριο (εγκύκλιος ΥΠΑΝ με α.π.Κ1-467/30.12.2014, ΑΔΑ:ΒΜ9ΒΦ-ΘΞ2) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.