Σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας (δια ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών) με βασικό θέμα τις εξελίξεις για την παραχώρηση του λιμανιού

Share Button

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται στην αρ. εγκυκλίου 163/29-5-2020, προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 27 Ιουλίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) με τα παρακάτω θέματα:

 

ΘΕΜΑ 1οΣυζήτηση για τις εξελίξεις παραχώρησης – πώλησης του λιμένα Ηγουμενίτσας, την εκτενή ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις επικείμενες ενέργειες του Δήμου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.-Εισηγητές:

α) ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία

κ. Ιωάννης Γόγολος,

β) ο επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή Πορείας κ. Θωμάς Δημητρίου,

γ) ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση κ. Δώρης Δήμας.

 

ΘΕΜΑ   2οΑναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2020.-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   3οΕπιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   4οΕισήγηση Οικονομικής Επιτροπής περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   5οΕισήγηση Οικονομικής Επιτροπής για εξέταση αιτήματος της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.» περί εξώδικου συμβιβασμού και κατάργηση δίκης που αφορά την με αριθμό Α.Κ.: ΑΓ33/5-6-2020 αγωγή της.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   6οΜεταφορά έργων από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   7οΕξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή Συμβολαιογραφικής Πράξης.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   8οΕισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την μετατόπιση του περιπτέρου της Δόση Βασιλικής στην Κοινότητα Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   9οΕισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την μετατόπιση αγροτικής οδού επί της Κοινότητας Συβότων, έπειτα από το από 07-02-2020 αίτημα της εταιρείας «ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΝΤΖΗΣ Α.Ε.».-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ 10οΕισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, εμβαδού 364,14τ.μ., από τμήμα του με κωδικό αριθμό 0125016 οικοπέδου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 9 της Τ.Κ. Πλαταριάς της Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την χρήση αυτής ως χώρο στάθμευσης οχημάτων τουριστικών εγκαταστάσεων.-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ 11οΚατανομή πίστωσης έτους 2020 ποσού 89.471,60 € στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη δαπανών επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων.-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ 12οΕξέταση πρότασης της Τ.Κ. Συβότων που αφορά το “ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ” στα Σύβοτα.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ 13ο Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος “living streets” του δικτύου “Βιώσιμη Πόλη”.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ 14οΈγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με την ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ».-Εισηγητής: Φουσέκης Γεράσιμος – Αντιδήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *