Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Ν. Θεσπρωτίας με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Share Button

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας, Βαρβέλη Άγγελου, με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο Ιωάννη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής & Ψηφιακής Πολιτικής κα Τσώτου Βασιλική.
Στη συνάντηση αρχικά έγινε αναφορά στην λειτουργία και στις δράσεις του Συλλόγου μας και στη συνέχεια συζητήθηκαν αιτήματα τα οποία τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου πιστεύουν ότι η Δημοτική αρχή θα μπορούσε να πραγματοποιήσει προς όφελος των Τρίτεκνων οικογενειών του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Παράλληλα παραδόθηκε στην κα Τσώτου Βασιλική το με αριθμό πρωτ. ……./2020 έγγραφο του Συλλόγου μας στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω αιτήματά μας:
1. Μείωση των Δημοτικών Τελών (τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. – σύμφωνα με τον Νόμο 4368/2016 άρθρο 13, ΦΕΚ 21/Α/2016 και την απόφαση 150/01-03-2017 του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.)
2. Μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΗ (με ευνοϊκότερους όρους)
3. Την αναπροσαρμογή του εισοδηματικού ορίου ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
4. Την απαλλαγή των Τρίτεκνων Οικογενειών από τροφεία όπου απαιτείται συνδρομή, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
5. Εφαρμογή του Νόμου για τις προσλήψεις προσωπικού στο Δήμο, να ισχύσει η ποσόστωση 10%

Τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Δήμαρχο και την κα Αντιδήμαρχο για την συνάντηση και αναμένουμε τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *