ΤΑΙΠΕΔ: Παράταση για την εκδήλωση υποβολής ενδιαφέροντος για το λιμάνι Ηγουμενίτσας

Share Button

Σχετικά με  την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής (67%) στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. (η «Πρόσκληση»), το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε  να παρατείνει την Ημερομηνία Υποβολής που ορίζεται στην Παράγραφο 5.2 της Πρόσκλησης σχετικά με την υποβολή Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος στις 30 Οκτωβρίου 2020 και έως τις 17:00.

Όσον αφορά την προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο (67%) του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε., αυτή παρατείνεται έως τις 16 Οκτωβρίου 2020 και έως τις 17:00.

Τέλος, η υποβολή ενδιαφέροντος για την υπο-παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, συντήρησης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων, σε τμήμα του λιμένα Φίλιππος Β΄, ΟΛΚ Α.Ε. (Καβάλα) η προθεσμία παρατείνεται έως και τις 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν συγκεκριμένα αιτήματα για την παροχή διευκρινίσεων μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2020, έως τις 17.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.