Τρεις συλλήψεις στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Share Button

συλλήψεις φυγόποινωνΈνας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο ο ανωτέρω εντοπίστηκε να προσπαθεί να κρυφτεί σε φορτηγό όχημα το οποίο θα φορτωνόταν σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα Ιταλίας, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
*****
Ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν υπόδειξης του οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, ο ανωτέρω εντοπίστηκε κρυμμένος εντός του επικαθημένου, το οποίο θα φορτωνόταν σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα Ιταλίας, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
*****
Μία (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπή συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο Αλβανίας άνευ σφραγίδας εισόδου σε χώρα Schengen, ενώ επιπροσθέτως διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένη ως αλλοδαπή, ανεπιθύμητη σε έδαφος Schengen, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *