Πάτησε γκάζι στο 2ο ημίχρονο ο Θεσπρωτός, 4-1 τον Ηρακλή Πολυκάρπης και πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Share Button

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Ηρακλή Πολυκάρπης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου θα αντιμετωπίζει τον νικητή της αναμέτρησης Θρίαμβος Σερβιανών-Αμφίλοχος (οι δύο ομάδες παίζουν παράταση μετά το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας).

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά ένα μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και όχι μόνο ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ αλλά έφθασαν σε μια επιβλητική νίκη έχοντας ένα εκρηκτικό τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 37ο λεπτό ο Ματζανάς “πάγωσε” το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας δίνοντας το προβάδισμα στους Κυπελλούχους Καστοριάς.

Η πίεση του Θεσπρωτού απέφερε καρπούς στο 65ο λεπτό με τον Χάρη Μπίκα να ευστοχεί από τα 11 βήματα (ο ρέφεφι σφύριξε παράβαση σε χέρι αμυντικού) για το 1-1.

Στο 81ο λεπτό ο Ευθυμίου γύρισε “τούμπα” το παιχνίδι κάνοντας το 2-1. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέταξαν λευκή πετσέτα και ο Θεσπρωτός πάτησε γκάζι πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ.

Στο 84ο λεπτό ο Μπίκας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γώγος ο οποίος στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *