Παράδοση Απινιδωτή στην Τ.Κ. Πέρδικας

Share Button

Σε τελετή στο Συνεδριακό Κέντρο Πέρδικας έγινε η παράδοση Απινιδωτή την Κυριακή 17 Ιουνίου. Τον Απινιδωτή παρέδωσε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Ιλβανίδη, κάνοντας αναφορά στην αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση καταστάσεων καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάκος αναφέρθηκε στα επιμέρους ζητήματα λειτουργικότητας του Απινιδωτή ευχαριστώντας τον πρώην Υφυπουργό κ. Αντώνη Μπέζα για την καθοριστική συμβολή του στη δωρεάν παραχώρησή του από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών. Ο κ. Μπέζας κατά τον χαιρετισμό του επεσήμανε τη χρησιμότητα του Απινιδωτή, τόσο για τους κατοίκους της Πέρδικας όσο και για τους εκατοντάδες παραθεριστές κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του ΚΕΠ Υγείας και την προσωπική εποπτεία της κ. Άντζελας Μπέζα, 21 δημότες, κάτοικοι της Πέρδικας έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία σχετική εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση του Απινιδωτή και έχουν ήδη εγκριθεί ως πιστοποιημένοι χρήστες.

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πέρδικας Κωνσταντίνος Ιλβανίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Πάκος, ο αιδεσιμότατος Ιερέας Χρήστος Τζοβάρας, o π. Πρόεδρος της Τ.Κ. Πέρδικας Αλέξανδρος Ευαγγέλου, η Προϊσταμένη κα Αλεξάνδρα Χρήστου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Βασίλειος Ντάνης, καθώς και αρκετοί δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *