“Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό (0-0) στην Κέρκυρα ο Θεσπρωτός κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων-Στην 4η θέση το πλατανόφυλλο

Share Button

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές του επιστρέφει από την Κέρκυρα ο Θεσπρωτός που έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων στον αγώνα που διεξήχθει στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας και διατήρησε τόσο την επαφή με την κορυφή (απέχει 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό), όσο και την σχετική διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη αγωνίστηκε με πάθος, ψυχή και αποφασιστικότητα και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η εστία του Δημήτρη Κωνσταντάκου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε την κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό του α΄ημιχρόνου όταν ο Πανταζής σαν από μηχανής θεός απέκρουσε σωτήρια πάνω στο γραμμή διατηρώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Ο Θεσπρωτός διαμαρτύρεται για την φάση του ακυρωθέν γκολ που σημείωσε ο Γκόλιας στο α ημίχρονο με τον διαιτητή να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Το ντεμπούτο τους με την φανέλα με το πλατανόφυλλο στο στήθος πραγματοποίησαν ο Στέλιος Πόζογλου ο οποίος αγωνίστηκε για 35 λεπτά μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Γκόλια και ο Γρηγόρης Τοπάλι ο οποίος αγωνίστηκε για δέκα λεπτά.

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Νέος της Ένωσης Ηπείρου με βοηθούς τους Αθανάσιο Θανασιά και Κωνσταντίνο Λιόντο της ίδιας Ένωσης.

Κρόνος (Χονδρογιάννης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Γραικός (63΄Κονισπολιάτης), Αχείμαστος, Ντατίδης, Χάρτσιας, Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (74΄Κατσιαμήτας), Κοιλιάρας, Μουζακίτης.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (85; Kωνσταντίνου Ε.), Πανταζής, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Φούντζουλας (80΄ Τοπάλι), Μπίκας, Γκόλιας (56’ Πόζογλου), Ευθυμίου, Γώγος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.corfusports.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *