“Ήρθε ο καιρός να περάσουμε απο την θεωρία στην πράξη”, του Μιχάλη Κάτσινου

Share Button

“Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να βλάψεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να βλάψεις τις επόμενες γενιές.”

Αβραάμ Λίνκολν

Στις 26 Μαϊου, με την ψήφο μας, δίνουμε την δυνατότηταστην νέα γενιά του τόπου μας  να δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Απορρίπτοντας τις πρακτικές των αλληλοκατηγοριών και της αποφυγής των ευθυνών. Επέλεξα να κριθώ από τους συμπολίτες μου παραθέτοντας μόνο τις προτάσεις και τα πιστεύω μου. Αυτό το ήθος πρέπει να εισάγει η νέα γενιά στον πολιτικό διάλογο. Αυτό το ήθος είναι που με κάνει να πιστεύω στις δυνατότητες μου.Μπορώ και θέλω να είμαι η φωνή της Θεσπρωτίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σε αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο ακούστηκαν πάρα πολλές υποσχέσεις. Τώρα ήρθε ο καιρός να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Χωρίς ιδεοληψίες, αλλά με την ιδεολογία να λειτουργεί πάντα ως πυξίδα που δείχνει την κατεύθυνση.

Σε αντίθεση με τις θητείες των διοικούντων, τα προβλήματα της περιφέρειας Ηπείρου δεν τελειώνουν όταν περάσουν 4 χρόνια. Ζητούμενο λοιπόν είναι οι λύσεις που θα δίνουμε να είναι λύσεις τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Περιφέρεια Ηπείρου να λειτουργεί αξιοκρατικά. Για αυτό τον λόγο ζητώ την ψήφο των πολιτών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Για να επαναφέρουμε την αξιοκρατία στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Κάτσινος Μιχάλης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ‘ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *