Με πολλές εκπλήξεις τo ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσπρωτία-Εκτός ο Αντώνης Μπέζας, ποιες είναι οι 2 γυναίκες

Share Button

Πολλές εκπλήξεις περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το Νομό Θεσπρωτίας.

O  νυν βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας διεκδικεί την επανεκλογή του, ενώ σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απουσία του Αντώνη Μπέζα ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο.

Ο δεύτερος άνδρας υποψήφιος βουλευτής είναι ο Γιαννιώτης δικηγόρος (με καταγωγή από την Πετρόβιτσα) Γιάννης Παπαγιάννης. Ο Παπαγιάννης είναι πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης Ηπείρου και μέλος του μητρώου στελεχών.

Σε ότι αφορά τις γυναίκες, η πρώτη υποψήφια είναι η Αντιγόνη Φίλη.

Η κα Φίλη δοκίμασε την τύχη της στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατετάγη έκτη σε σύνολο 11 υποψηφίων συγκεντρώνοντας 2.469 σταυρούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Antigoni Fili, χαμογελάει, στέκεται, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η δεύτερη γυναίκα υποψήφια είναι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Ολγα Παρθενίου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίζονταν οι ζυμώσεις, καθώς υπήρχε υπερπροσφορά ενδιαφερομένων, πολύ περισσότερο μετά και την ευρεία νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές και την προσδοκία για ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα στις εθνικές κάλπες, κάτι που θα σημάνει την εκλογή έως και 80 περίπου επιπλέον βουλευτών σε σχέση με τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα. Πρακτικά στην επαρχία οι νέοι υποψήφιοι έχουν ισχυρές πιθανότητες εκλογής, με αποτέλεσμα να επικρατεί… συνωστισμός.

Η ποσόστωση όμως σε συνδυασμό με το πλήθος των ενδιαφερόμενων έφερε καραμπόλες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *