Ημερίδα “Παραδοσιακοί Οικισμοί-Βιώσιμη Ανάπτυξη” από το ΚΠΕ Φιλιατών την Κυριακή

Share Button

Το Κ.Π.Ε Φιλιατών Θεσπρωτίας προτίθεται να πραγματοποιήσει ημερίδα στις 20 Μαίου 2018 με τίτλο : <<Παραδοσιακοί Οικισμοί-Βιώσιμη Ανάπτυξη>>.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης << ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ>> του Ε.Π. <<ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014 – 2020>> Άξονας προτεραιότητας 6, οικονομική συνδρομή θα υπάρχει και από το πρόγραμμα ERASMUS+KA2 2016-1-EL01-KA204-023477 ”Traditional settlements, cultural heritage ahd sustainable development”.

Η ημερίδα απευθύνεται σε 35 εκπαιδευτικούς της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Περ/κης Ενότητας Θεσπρωτίας και θα υλοποιηθεί στους χώρους του ΚΠΕ Φιλιατών, στο πεδίο δράσης Δ.Δ Πλαισίου,Φανερωμένης και Φοινικίου του Δ.Φιλιατών.

Σκοπό έχει την απόκτηση γνώσεων σχετικά με τους Παραδοσιακούς Οικισμούς, την παρουσίαση των σύγχρονων τρόπων συντήρησης και διατήρησης των παραδοσιακών κτιρίων καθώς και την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών με τις αειφόρες μορφές ανάπτυξης των οικισμών και την μεταφορά στους μαθητές !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *