Η γιορτή της τσιπούρας στην Σαγιάδα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

«Βούλιαξε» από κόσμο την Κυριακή το βράδυ η Σαγιάδα για την καθιερωμένη Γιορτή της Τσιπούρας που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλιατών και ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε κρασί και τσιπούρα, ενώ ο χορός και το τραγούδι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρών έδωσαν οι δύο βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Συντονιστής Αποκ. Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Μιχελάκης, ο Υποδιοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης Μπολομύτης Δημήτρης ως εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΣ, ο απερχόμενος διοικητής του 628 Τ.Π. Φιλιατών Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Βασίλης Κολιός, ο νέος διοικητής του 628 Τ.Π. Φιλιατών Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Καράτζιος Χρήστος, ο Γενικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος Αντώνης Μάζης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης. ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓΗ ΑΕ Ανδρέας Νταής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Ντέτσικας, Αλκιβιάδης Λάμπρου, Ηλιάνα Σπανοπούλου, Παναγιώτης Πάντος, ο αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας Μιχάλης Γκίκας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φιλιατών και ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Παύλος Παπαρούνας

Ξεχωριστό χρώμα έδωσε η παρουσία της γνωστής ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα η οποία κατάγεται από το Ασπροκκλήσι.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *