Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής Ανέργων την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε υλοποιούν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στην Ηγουμενίτσα. Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την ένταξη ή επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.
Κατά το μήνα Δεκέμβριο 2018 θα υλοποιηθούν τα παρακάτω 2 εργαστήρια:
Α/Α Ημερομηνία Χώρος Ώρα Τίτλος Εργαστηρίου
1 Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» 10.00-12:00 Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα-συνοδευτική επιστολή
2 Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» 12:00-14:00 Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω:
1. Του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας
Αγ. Αποστόλων 43, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τηλ: 26650 28140 (08.00-13.00)

2. Του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Ήπειρο:
Λασκαρατου, ΠΡΕΒΕΖΑ
Τηλ: 26820 26969
E-mail: [email protected]

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ-Ήπειρος)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *