Ο Διοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ηπείρου στο Δημαρχείο Φιλιατών

Share Button

Τον Δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά επισκέφθηκε ο Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Ανδριόπουλος συνοδευόμενος από τον Διοικητή του 628 ΜΤΠΦ Αντισυνταγματάρχη κ. Χρήστο Καράτζιο.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε χαρακτήρα αποχαιρετισμού, λόγω της επικείμενης μετάταξης του κ. Ανδριανόπουλου, και συμμετείχε σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν ζητήματα ασφάλειας έναντι των εξωτερικών απειλών που εμφανίζονται στον ορίζοντα της εδαφικής μας επικράτειας την τρέχουσα περίοδο.

Ο κ. Ανδριόπουλος τόνισε με έμφαση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ετοιμοπόλεμες και ικανές να αντιμετωπίσουν την κάθε εξωτερική απειλή από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Ταξίαρχο για την αγαστή συνεργασία και για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του 628 ΜΤΠΦ και ευχήθηκε καλή εξέλιξη στη σταδιοδρομία του εντός του στρατεύματος. Τέλος ο κ. ταξίαρχος παρέδωσε στον κ. Δήμαρχο την τιμητική πλακέτα της 8ης Ταξιαρχίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *