1ο Ionian Sea Tri την Κυριακή 6 Ιουνίου στην Πλαταριά

Share Button
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας» διοργανώνει αγώνες Τριάθλου, για άνδρες και γυναίκες την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
  • Half Triathlon Distance: 1,9Km Κολύμβηση , 90Km Ποδήλατο και 21Km Τρέξιμο. Ώρα έναρξης: 07.00 π.μ
  • Olympic Triathlon Distance: 1,5Km Κολύμβηση, 40Km Ποδήλατο και 10Km Τρέξιμο. Ώρα έναρξης: 09.00 π.μ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ
Τα αγωνίσματα ξεκινούν με το αγώνισμα της κολύμβησης το οποίο θα διεξαχθεί σε σηματοδοτημένο θαλάσσιο χώρο της παραλίας της Πλαταριάς, με την υποστήριξης πλωτών μέσων και ναυαγοσωστικής ομάδας.
Ακολουθεί το αγώνισμα ποδηλάτου, το οποίο θα ξεκινήσει από την παραλιακή ζώνη της Πλαταριάς, όπου θα βρίσκεται η Ζώνη Αλλαγής, με κατεύθυνση προς την Πάργα (Παλαιά Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Αθηνών).
Η αναστροφή για το Half Triathlon Distance γίνεται στο 23ο χιλιόμετρο από την Ζώνη Αλλαγής (Παρατηρητήριο Καλοδικίου).
Η αναστροφή για το Olympic Triathlon Distance γίνεται στο 19ο χιλιόμετρο από την Ζώνη Αλλαγής (στην είσοδο του Δ.Δ.Μαργαριτίου).
Η διαδρομή των ποδηλάτων είναι κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων πλην των συνοδευτικών οχημάτων και των οχημάτων-μοτοσυκλετών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας με ήπιες υψομετρικές διαφορές και είναι εξ ολοκλήρου σε ασφάλτινο δρόμο.
Οι αγώνες ολοκληρώνονται με το αγώνισμα του τρεξίματος, που θα αρχίσει από την Ζώνη Αλλαγής , με την ίδια κατεύθυνση όπως του ποδηλάτου με αναστροφή στα 5Km και 10,5Km αντίστοιχα για κάθε αγώνισμα.
Ο Τερματισμός κάθε αγωνίσματος θα γίνει σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με αψίδα τερματισμού στο χώρο της παραλιακής ζώνης του Δ.Δ Πλαταριάς.
Τα σχεδιαγράμματα των διαδρομών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας www.ilportotriathlon.gr και της επίσημη σελίδα μας στο Facebook ionianseatri.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18 ετών, ήτοι να έχουν γεννηθεί το έτος 2003 και να έχουν ιατρική βεβαίωση συμμετοχής ή να είναι εν ενέργεια αθλητές του αθλήματος.
Κατ´ εξαίρεση και μόνο με έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής, μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές – ριες, γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005 μόνο σε ένα από τα αγωνίσματα του ομαδικού αγώνα (κολύμβηση ή ποδήλατο ή τρέξιμο), με την προϋπόθεση να έχουν εκτός της ιατρική βεβαίωσης, επιπλέον την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης την οποία θα προσκομίσουν στην γραμματεία κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.
Ρητή ειδοποίηση: Ουδείς αθλητής και ουδεμία αθλήτρια θα λάβει μέρος στο 1o IONIAN SEA TRI χωρίς να προσκομίσει στη γραμματεία την ιατρική του βεβαίωση ή το θεωρημένο ατομικό δελτίο αθλητή του τριάθλου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση η καταβολή του ποσού συμμετοχής δεν επιστρέφεται, θα λαμβάνει όμως τις υπόλοιπες παροχές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές από την Πέμπτη 01/04/2021,ώρα 10.00 π.μ.
Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 02.06.2021, ώρα 08.00 μ.μ.
Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Η υποβολή της, δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων της παρούσης προκήρυξης.
Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος σε ατομικό αγώνισμα και το ονοματεπώνυμο ενός εκ των τριών αθλητών που θα λάβουν μέρος σε ομαδικό αγώνισμα, στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας .
Κόστος συμμετοχής
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ      ΚΟΣΤΟΣ
1/4/2021 – 15/5/2021                 60 €
16/5/2021 – 2/6/2021                 75 €

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *