Με 5 θέματα η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας (δια ζώσης – κεκλεισμένων των θυρών)

Share Button

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει δια ζώσης – κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται στην αρ. εγκυκλίου 163/29-5-2020, προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 30 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) με τα παρακάτω θέματα:

 

 

ΘΕΜΑ  1οΈγκριση νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Ηγουμενίτσας.

-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ  2οΠιλοτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα.

-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ  3οΕισήγηση ΕΠΖ για την χωροθέτηση τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε χώρους στάθμευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας.

-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ  4οΕισήγηση ΕΠΖ για πιλοτική εγκατάσταση parklet.

-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ  5οΕισήγηση ΕΠΖ έπειτα από το με αριθ. πρωτ. 7038/05-06-2019 έγγραφο του Τμήματος Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης & Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας για εξέταση αιτήματος χορήγησης περιπτέρου στην Κοινότητα Πέρδικας.

-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

 

 

 

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται στην αρ. εγκυκλίου 163/29-5-2020, προς αποφυγή της διάδοσης του νέου
κορωνοϊού COVID-19).
Η συνεδρίαση θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του YouTube.
Όσοι επιθυμούν να παρέμβουν σε κάποιο θέμα της σημερινής συνεδρίασης, θα μπορέσουν μέσω φόρμας τηλεδιάσκεψης που θα λειτουργεί από την έναρξη της συνεδρίασης στις 18:30′ και έως τη λήξη αυτής, αρκεί να στείλουν έως
τις 14:00’ στα e-mail [email protected] & [email protected], το ονοματεπώνυμο με το e-mail τους και την ιδιότητά τους (Δημότης, δημοσιογράφος, τοπικός σύμβουλος εκπρόσωπος φορέα … κλπ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *