56 αστυνομικοί από την Θεσπρωτία φυλάνε τα ελληνοτουρκικά σύνορα-“Δεν πρόκειται οργανωμένα να περάσει κανένας τα σύνορα”, δηλώνει ο πρόεδρος Βασίλης Νάκος

Share Button

Δεκαέξι αστυνομικοί από την Θεσπρωτία αναχωρούν το Σάββατο με προορισμό τον Εβρο προκειμένου να συμμετάσχουν σε περιπολίες κατά μήκος των συνόρων με τα ανάλογα οχήματα και τον εξοπλισμό τους.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες άλλοι σαράντα (40) αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό στους 56.

“Αυτό που εισέπραξα από τους συναδέλφους, είναι ότι δεν πρόκειται οργανωμένα να περάσει κανένας τα σύνορα. Το ηθικό των αστυνομικών και η διάθεση τους, αλλά και η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν είναι τέτοια που δεν θα το επιτρέψουν” τονίζει με έμφαση ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος και συμπλήρωσε: “Οι δυνάμεις είναι πολλές και η οργάνωση τέτοια που δεν θα υπάρξει προσπάθεια οργανωμένης εισβολής χωρίς να αποκρουστεί, όπως κι έχουν γίνει τέτοιες απόπειρες χωρίς αποτέλεσμα».

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να μεταβεί ο ίδιος στον Εβρο και να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.