5ο il Porto Triathlon στις 3-4 Οκτωβρίου 2020 στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Ο αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά αγώνες Τριάθλου, με ατομική συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες, το Σάββατο 03 & την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020, στην Ηγουμενίτσα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν, όπως αυτοί υπαγορεύονται από το σχετικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων τριάθλου, εν μέσω Covid 19.
Τυχούσες νέες οδηγίες στο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθούν αυστηρά από την οργανωτική επιτροπή και θα επιφέρουν τις αντίστοιχες αλλαγές στην οργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.
Αθλήματα
1. TRIATHLON SPRINT με ώρα έναρξης η οποία θα καθοριστεί έγκαιρα
Κολύμβηση 750m / Ποδήλατο 20.000m / Τρέξιμο 5.000
Προσοχή:
Στην κατηγορία υπάρχει ατομικές συμμετοχές μέχρι του αριθμού των πενήντα (50) αθλητών- τριών, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας μετά την πλήρη και οριστική δήλωση συμμετοχής τους όπως αυτή ορίζεται παρακάτω.
Λόγω covid 19, δεν θα υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές αθλητών-τριών.

2. TRIATHLON OLYMPIC με ώρα έναρξης, η οποία θα καθοριστεί έγκαιρα
Κολύμβηση 1.500m / Ποδήλατο 40.000m / Τρέξιμο 10.000m.
Προσοχή:
Στην κατηγορία υπάρχει ατομικές συμμετοχές μέχρι του αριθμού των πενήντα (50) αθλητών- τριών, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας κατά την πλήρη και οριστική δήλωση συμμετοχής τους.
Δεν θα υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές αθλητών – τριών.

Γραμματεία:
Θα λειτουργήσει Γραμματεία Αγώνων το Σάββατο 02 και την Κυριακή 03.10.2020 σε χώρο και ώρες λειτουργίας που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Τα σχεδιαγράμματα των διαδρομών θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας στο Facebook
Οι απονομές θα γίνουν ξεχωριστά, μετά το τέλος κάθε αγώνα.
ΟΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18 ετών, ήτοι να έχουν γεννηθεί το έτος 2002 και πριν από αυτό (2001,2000,1999 κλπ), να έχουν ιατρική βεβαίωση συμμετοχής ή να είναι εν ενέργεια αθλητές του αθλήματος.
Κατ´ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν εν ενεργεία αθλητές – ριες του αθλήματος, γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004, προσκομίζοντας εκτός του αθλητικού τους δελτίου, υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης, την οποία θα προσκομίσουν στην γραμματεία κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Ρητή ειδοποίηση:
Ουδείς αθλητής και ουδεμία αθλήτρια θα λάβει μέρος στο 5o il Porto Triathon χωρίς να προσκομίσει στη γραμματεία ιατρική βεβαίωση ή το πρόσφατα θεωρημένο ατομικό δελτίο αθλητή του τριάθλου.
Σε κάθε τέτοια περίπτωση η καταβολή του ποσού συμμετοχής δεν επιστρέφεται, θα λαμβάνει όμως τις υπόλοιπες παροχές.

Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Η υποβολή της, δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων της παρούσης προκήρυξης.

Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος στο ατομικό αγώνισμα, στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας

Το κόστος της συμμετοχής είναι 35 € και
Η κατάθεση του ποσού της συμμετοχής πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 14.09.2020 ενός εκάστου στη φόρμα εγγραφής. Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται:

– Συμμετοχή στον αγώνα με ηλεκτρονική ατομική χρονομέτρηση
– Πλαστικό βραχιόλι εισόδου στο χώρο των βάσεων ποδηλάτων, οποίος θα φυλάσσεται από Security
– Ατομικό καλαθάκι εναπόθεσης προσωπικών αντικειμένων αθλητών
– Τροφοδοσία με νερά
– Τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα και χορηγών
– Αναμνηστικό μετάλλιο, Δίπλωμα συμμετοχής
– Ατομικό σάντουιτς, Μπύρα, Μπάρας δημητριακών, μπανάνα κ.α.
– Ισοτονικό ποτό
– Φωτογραφικό Υλικό αγώνων
– Ενημέρωση αποτελεσμάτων με Email

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές από τη Δευτέρα 10/08/2020 έως και την Δευτέρα 14.09.2020 . Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας θα γίνονται δεκτές έως και τη Δευτέρα 21.09.2020, χωρίς τη δυνατότητα επιλογής size της τεχνικής μπλούζας του αγώνα και του σακιδίου.
ΟΛΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Για να επικυρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στην Τράπεζα:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5403088270423
IBAN GR : GR6201724030005403088270423

Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων, παρά μόνον την αποστολή των παροχών του 5ου il porto triathlon, με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση αναβολής, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής και αυτή ισχύει για την νέα ορισθείσα ημερομηνία από τους διοργανωτές.
Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα λόγω Covid 19 οι συμμετέχοντες δεν δικαιούνται επιστροφής χρημάτων, παρά μόνον την αποστολή των παροχών του 5ου il porto triathlon, με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Κατηγορίες – Βραβεύσεις
Θα υπάρχουν βραβεύσεις σε κάθε αγώνισμα ανά φύλλο και ηλικιακή κατηγορία, καθώς και επιπλέον αυτών, κατόπιν απόφασης της οργανωτικής επιτροπής, με έγκαιρη ενημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες.

Άλλοι όροι
Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς των αγωνισμάτων. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.
Σήμανση Διαδρομής:
Για τους ποδηλάτες θα υπάρχει ενημερωτική σήμανση της διαδρομής τους στα 5.000 m, 10.000 m, 20.000 m και 30.000 m )
Για τους δρομείς θα υπάρχει ενημερωτική σήμανση της διαδρομής τους στα 2.500m, 5.000m και 7.500m, όπου θα υπάρχουν τραπέζια τροφοδοσίας των αθλητών.

Ιατρική Συνδρομή
Οι αγώνες θα έχουν τη συνδρομή δύο ιατρών, ενός εξοπλισμένου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό και εθελόντριες – ντες πρώτων βοηθειών. ΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ενστάσεις:
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο
1 ώρα μετά τον τερματισμό του.

Αποτελέσματα:
Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα θα δημοσιοποιηθούν, μόλις παραδοθούν αυτά στην οργανωτική επιτροπή από τον υπεύθυνο διενέργειας της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και επιλυθούν οι υπάρχουσες ενστάσεις, οι αποφάσεις των οποίων δεν αμφισβητούνται.

Αποποίηση ευθύνης:
Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων αθλητών.
Οι Αθλητές υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στους αντίστοιχους αγώνες και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε, πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα.

Πνευματικά δικαιώματα:
Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφησης και κινηματογράφησης του αγώνα από εξουσιοδοτημένες ομάδες που αναλαμβάνουν το έργο αυτό. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση.

Άλλα θέματα:
Η οργανωτική επιτροπή με απόφασή της, έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την παρούσα προκήρυξη με ταυτόχρονη ενημέρωση των ήδη δηλωθέντων αθλητών.

Πληροφορίες:
Για διευκρινίσεις επί της παρούσης προκήρυξης και μόνο, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *