5ος αγώνας Δρόμου Αγάπης «Τρέχω και προσφέρω ένα γεύμα αγάπης» την Κυριακή η Ηγουμενίτσα

Share Button
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε στον «5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΌΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ , «ΤΡΕΧΩ ΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ»» που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στην Πλατεία ΔημαρχείουΜε συμβολική συμμετοχή 2€ που θα περιλαμβάνει 1 σκουφάκι του Αι Βασίλη, αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με 1 νεράκι μετά τον αγώνα. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου και θα υπάρχουν 2 διαδρομές μια μικρή και μία μεγάλη.

Μικρή: πλατεία Δημαρχείου – ΟΤΕ-πεζόδρομος – πλατεία Δημαρχείου

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε στον «5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ , «ΤΡΕΧΩ ΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ»» που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στην Πλατεια ΔημαρχειουΜε συμβολική συμμετοχή 2€ που θα περιλαμβάνει 1 σκουφάκι του Αι Βασίλη, αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με 1 νεράκι μετά τον αγώνα. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου και θα υπάρχουν 2 διαδρομές μια μικρή και μία μεγάλη.

Μικρή: πλατεία Δημαρχείου – ΟΤΕ-πεζόδρομος – πλατεία Δημαρχείου

Μεγάλη: πλατεία Δημαρχείου – Cafe Dali – Τράπεζα Eurobank – πλατεία ΔημαρχείουΑγοράζοντας το σκουφάκι των 2€ συμμετέχουμε στην αγορά γευμάτων αγάπης στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές.

Όσες οι περισσότερες συμμετοχές μας στον αγώνα τόσα περισσότερα και τα γεύματα αγάπης!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *