7ο IL Porto Triathlon στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ηγουμενίτσα

Share Button
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
Γενικά
Ο αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά αγώνες Τριάθλου, με ατομική συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες, το Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ηγουμενίτσα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με αφετηρία και τερματισμό στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (Πάνθεον)* και όπως αυτοί υπαγορεύονται από το σχετικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων τριάθλου, εν μέσω Covid 19.
Τυχούσες νέες οδηγίες στο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθούν αυστηρά από την οργανωτική επιτροπή και θα επιφέρουν τις αντίστοιχες αλλαγές στην οργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.
Αθλήματα.
1.SUPER SPRINT με ώρα εκκίνησης 9:30 Κολύμβηση 400m/ Ποδήλατο 10.000m/Τρέξιμο 2.500m.
2. TRIATHLON SPRINT με ώρα έναρξης 9:00
Κολύμβηση 750m / Ποδήλατο 20.000m / Τρέξιμο 5.000
Προσοχή:
Στην κατηγορία θα υπάρχουν ΜΟΝΟ ατομικές συμμετοχές αθλητών- τριών, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας μετά την πλήρη και οριστική δήλωση συμμετοχής τους όπως αυτή ορίζεται παρακάτω.
Λόγω covid 19, δεν θα υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές αθλητών-τριών.
3. TRIATHLON OLYMPIC με ώρα έναρξης 8:30
Κολύμβηση 1.500m / Ποδήλατο 40.000m / Τρέξιμο 10.000m.
Προσοχή:
Στην κατηγορία θα υπάρχουν ΜΟΝΟ ατομικές συμμετοχές αθλητών- τριών, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας κατά την πλήρη και οριστική δήλωση συμμετοχής τους.
Λόγω covid 19, δεν θα υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές αθλητών – τριών.
Γραμματεία:
Θα λειτουργήσει Γραμματεία Αγώνων το Σάββατο 24 από 12:00 έως 21:00 και την Κυριακή 25.09.2022 από 7:00 έως 9:00. Η ζώνη αλλαγής θα είναι ανοιχτή την Κυριακή από 7:00 έως 8:30 .
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Τα σχεδιαγράμματα των διαδρομών θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας στο Facebook
Οι απονομές θα γίνουν ξεχωριστά, μετά το τέλος κάθε αγώνα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18 ετών, ήτοι να έχουν γεννηθεί το έτος 2004 για το sprint – Olympic και για το super sprint από (2009, 2008,2007 και παλιότερα ), να έχουν ιατρική βεβαίωση συμμετοχής ή να είναι εν ενέργεια αθλητές του αθλήματος.
Για τους ανήλικους απαραίτητα υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης, την οποία θα προσκομίσουν στην γραμματεία κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.
Ρητή ειδοποίηση:
Ουδείς αθλητής και ουδεμία αθλήτρια θα λάβει μέρος στο 7o il Porto Triathon χωρίς να προσκομίσει στη γραμματεία ιατρική βεβαίωση ή το πρόσφατα θεωρημένο ατομικό δελτίο αθλητή του τριάθλου.
Σε κάθε τέτοια περίπτωση η καταβολή του ποσού συμμετοχής δεν επιστρέφεται, θα λαμβάνει όμως τις υπόλοιπες παροχές.
Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Η υποβολή της, δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων της παρούσης προκήρυξης.
Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος στο ατομικό αγώνισμα, στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας
Το κόστος της συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες είναι 35€.
Η κατάθεση του ποσού της συμμετοχής πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 3 ημέρες μετά την εγγραφή στην φόρμα εγγραφής. Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.
Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται:
– Συμμετοχή στον αγώνα με ηλεκτρονική ατομική χρονομέτρηση
– Ατομικό καλαθάκι εναπόθεσης προσωπικών αντικειμένων αθλητών
– Τροφοδοσία με νερά
– Σακίδιο αθλητή
– Κολυμβητικό σκουφάκι
– Τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα.
– Αναμνηστικό μετάλλιο, Δίπλωμα συμμετοχής
– Ατομικό σάντουιτς, αναψυκτικό, Μπάρα δημητριακών, μπανάνα κ.α.
– Ισοτονικό ποτό
– Φωτογραφικό Υλικό αγώνων
– Ενημέρωση αποτελεσμάτων με Email
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές από τη Τετάρτη 10/08/2022 έως και την Παρασκευή 16.09.2022 . Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές .
ΟΛΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Για να επικυρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στην Τράπεζα:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
IBAN GR : 75 0171 6010 0066 0113 2539 311
Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά εντός 3 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής .
Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων, παρά μόνον την αποστολή των παροχών του 7ου il porto triathlon, με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή του αγώνα.
Σε περίπτωση αναβολής, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής και αυτή ισχύει για την νέα ορισθείσα ημερομηνία από τους διοργανωτές.
Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα λόγω Covid 19 οι συμμετέχοντες δεν δικαιούνται επιστροφής χρημάτων, παρά μόνον την αποστολή των παροχών του 6ου il porto triathlon, με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή του αγώνα.
Κατηγορίες – Βραβεύσεις
Θα υπάρχουν βραβεύσεις σε κάθε αγώνισμα ανά φύλλο και ηλικιακή κατηγορία, καθώς και επιπλέον αυτών, κατόπιν απόφασης της οργανωτικής επιτροπής, με έγκαιρη ενημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες.
Άλλοι όροι
Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς των αγωνισμάτων. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.
Σήμανση Διαδρομής:
Για τους ποδηλάτες θα υπάρχει ενημερωτική σήμανση της διαδρομής τους στα 5.000 m, 10.000 m, 20.000 m και 30.000 m )
Για τους δρομείς θα υπάρχει ενημερωτική σήμανση της διαδρομής τους στα 2.500m, 5.000m και 7.500m, όπου θα υπάρχουν τραπέζια τροφοδοσίας των αθλητών.
Ιατρική Συνδρομή
Οι αγώνες θα έχουν τη συνδρομή δύο ιατρών, ενός εξοπλισμένου ασθενοφόρου, τον Ερυθρό Σταυρό και εθελόντριες – ντες πρώτων βοηθειών.
Ενστάσεις:
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο
1 ώρα μετά τον τερματισμό του.
Αποτελέσματα:
Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα θα δημοσιοποιηθούν, μόλις παραδοθούν αυτά στην οργανωτική επιτροπή από τον υπεύθυνο διενέργειας της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και επιλυθούν οι υπάρχουσες ενστάσεις, οι αποφάσεις των οποίων δεν αμφισβητούνται.
Αποποίηση ευθύνης:
Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων αθλητών.
Οι Αθλητές υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στους αντίστοιχους αγώνες και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε, πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα.
Πνευματικά δικαιώματα:
Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφησης και κινηματογράφησης του αγώνα από εξουσιοδοτημένες ομάδες που αναλαμβάνουν το έργο αυτό. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση.
Άλλα θέματα:
Η οργανωτική επιτροπή με απόφασή της, έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την παρούσα προκήρυξη με ταυτόχρονη ενημέρωση των ήδη δηλωθέντων αθλητών.
*Ο αγώνας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση.
Πληροφορίες:
Καραγιάννης Νικόλαος τηλ 6936157854. Μπάντιος Αγγελος τηλ 6959999221.
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *