Μ. Κάτσης: Οι εργαζόμενοι γίνονται «λάστιχο» με το εργασιακό νομοσχέδιο

Share Button

Με το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης γίνονται «λάστιχο» οι εργαζόμενοι, μειώνονται οι μισθοί και καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διαπραγματευτούν επί ίσοις όροις με τον εργοδότη. Αυτά υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, μιλώντας στη Λία Λάππα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση». Όπως είπε «η ελαστικοποίηση της εργασίας επηρεάζει τη ζωή ιδιαίτερα της νέας γενιάς και η επόμενη μέρα δε μπορεί να στηριχθεί στην δήθεν ανάπτυξη που οδηγεί  στην συντριβή της κοινωνίας».

Αναφερόμενος στην κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική, ο κ. Κάτσης σχολίασε ότι «ο  κ. Καλογρίτσας προκειμένου να γλυτώσει για να μην γυρίσει τα λεφτά των Λιβανέζων χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ με την  πλάτη της Νέας Δημοκρατίας. Η κατάθεση του βασίζεται σε αντιφάσεις και είναι παρωδία και δεν διστάζει ακόμη να κάψει και τον γιο του».

Αναφερόμενος στο θέμα των sms που επικαλείται ο κ.Καλογρίτσας ότι αντάλλαξε με το Νίκο Παππά, ο κ.Κάτσης επεσήμανε ότι «πρόκειται για μηνύματα χωρίς περιεχόμενο που δεν αποδεικνύουν τίποτα  και γελάει ο κόσμος με όλα αυτά που υποστηρίζει η πλευρά Καλογρίτσα και τα οποία υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία και βγάζει διαρροές. Ο κ.Παππάς έχει πει και ο ίδιος ότι επικοινωνούσε με όλους τους υποψήφιους καναλάρχες».

Παράλληλα επεσήμανε ότι ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Σταύρου Κελέτση, καταγγέλλοντας αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής, καθώς όπως είπε έχουν αφαιρεθεί από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις του Χρήστου Καλογρίτσα που πέφτει σε αντιφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *