Α.Σπυρόπουλος: “Η μόνη λύση που ρίχνει το ενεργειακό κόστος για τους πολίτες είναι αυτή που προτείνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ”

Share Button

Η ακρίβεια και η οικονομία, ήταν τα δύο βασικά θέματα της πολιτικής ομιλίας που πραγματοποίησαν στην Καβάλα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο σύμβουλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής σε θέματα οικονομικής πολιτικής Ηλίας Κικίλιας.

Μιλώντας στους φίλους και τα μέλη του κόμματος με φόντο το λιμάνι της μακεδονικής πόλης ο γραμματέας του Κινήματος αναφέρθηκε στο αυξημένο κόστος διαβίωσης.

«Ήμασταν η πρώτη πολιτική δύναμη που βγήκαμε και είπαμε: “πάρτε άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης γιατί έρχεται μπροστά μας ένα βουνό προβλημάτων και το εισόδημα των πολιτών μειώνεται, συρρικνώνεται καθημερινά και τα προβλήματα θα γιγαντώνονται σα βουνό” και απάντησή τους ήταν ότι, “δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο 2-3 μηνών και θα ισορροπήσει η αγορά όπως γίνεται συνήθως».

Ο κ. Σπυρόπουλος επανέλαβε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής όπως μεταξύ άλλων τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα και άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την ολιγωρία που έχει επιδείξει στο να πάρει μέτρα που θα ανακουφίσουν άμεσα τους πολίτες επισημαίνοντας. «Ακόμα και σήμερα συνεχίζουμε και επιμένουμε στο πλαφόν στη λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας και του τιμολογίου που δίνει λύση αύριο το πρωί στο ζήτημα της μείωσης του κόστους. Όπως αποδεικνύεται και από αυτά που ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας η δική μας λύση, είναι η μόνη η οποία ρίχνει το κόστος και δεν το πληρώνουν μόνο οι πολίτες».

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σημείωσε σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις: «Ξεχάστε το ΠΑΣΟΚ που το θέλετε πατερίτσα, ένα μικρό διαχειρίσιμο κόμμα. Εμείς έχουμε το πρόγραμμά μας, εμείς έχουμε μία ξεκάθαρη πολιτική θέση απέναντι στην κοινωνία, μιλάμε με την κοινωνία, δεν κάνουμε διαπραγμάτευση κορυφής για υπουργεία, θέσεις και αξιώματα», κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *