Αγώνας δρόμου για κατάρτιση ψηφοδελτίου στο ΠΑΣΟΚ-Δεν “κατεβαίνουν” οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους

Share Button

PASOKΣε αγώνα δρόμου για τη συγκρότηση και κατάθεση ψηφοδελτίου μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής που είναι και η καταληκτική προθεσμία θα επιδοθούν, όπως όλα δείχνουν, στο ΠΑΣΟΚ.

Στην αποψινή Νομαρχιακή Ολομέλεια με αφορμή τον εορτασμό των 41 γενεθλίων του κόμματος και την επέτειο της ίδρυσης του από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο γραμματέας Ερρίκος Μητσιώνης ανακοίνωσε πως τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου- για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- δεν επιθυμούν να βρίσκονται αυτή τη φορά στα ψηφοδέλτια.

Ο λόγος για τον επικεφαλή Γιάννη Τζάννη, τον Παναγιώτη Τζοβάρα και την Αννα Βαρβέρη. Ο μοναδικός που εξέφρασε την επιθυμία να θέσει εαυτόν στην διάθεση του κόμματος και να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια εφόσον του ζητηθεί είναι ο Κώστας Ιωάννου.

Υστερα από την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη, ο κ.Μητσιώνης απηύθυνε γενικό προσκλητήριο στους φίλους και οπαδούς του κόμματος να ενεργοποιηθούν και να προτείνουν υποψηφίους μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι προκειμένου να αναπληρωθούν τα κενά αυτά και να καταρτιστεί έγκαιρα ένα αξιόμαχο και αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο. Ο κ.Μητσιώνης δεν θέλει να ξαναζήσει την εμπειρία του Ιανουαρίου οπότε και το ψηφοδέλτιο καταρτίστηκε την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή και για το λόγο αυτό ζήτησε να επισπευθούν οι διαδικασίες.

Σε ότι αφορά την σύμπραξη με την ΔΗΜΑΡ, καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος του κόμματος, παρά την διαφωνία της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που θεωρεί “άκυρη” την σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *