Αγωνιστικό ραντεβού αγροτών την Δευτέρα στην γέφυρα Καλογήρου-Μήνυμα της προέδρου του συλλόγου κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώς Λύκα

Share Button

gefira kalogirouAγωνιστικό ραντεβού ενάντια στα νέα μέτρα που «φέρνει» το 3ο μνημόνιο, από αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς και γεωτεχνικούς, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στην Γέφυρα Καλογήρου. Στην συνάντηση θα δώσει το παρών μεταξύ άλλων και ο σύλλογος κτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας.

Η πρόεδρος του συλλόγου με μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλεί σε πανστρατιάω και υπόσχεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στοχεύει στην πλήρη εξαθλίωση του αγροτικού κόσμου. Οι Ηπειρώτες αγρότες δεν θα αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι. Δίνουμε τη δική μας μάχη την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στην Γέφυρα Καλογήρου στις 11 το πρωί.

Στην κίνηση αυτή συμμετέχουν και έχουν δηλώσει στήριξη η πρωτοβουλία αγροτών, η Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου, ο σύλλογος επαγγελματιών αλιέων Δήμου Πρέβεζας, ο αγροτικός Συνεταιρισμός παραγωγών Πρέβεζας, ο αγελαδοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας-Πρεβεζας, το σωματείο γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων ηπείρου (παράρτημα Πρέβεζας), ο κηπευτικός Συνεταιρισμός Πρέβεζας, ο σύλλογος κτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας, ο αγροτικός Συνεταιρισμός-Ενωση αγροτών Ιωαννίνων, ο σύλλογος αγροτικών φωτοβολταικων Ηπείρου και ο σύλλογος Γεωπόνων Θεσπρωτίας” αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:

“Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η Ηπειρος ενωμένη στέλνει το δικό της μήνυμα. Ο αγώνας μας μόλις άρχισε και θα είναι σκληρός”,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *