Αγρότες: Έτοιμοι για μπλόκο στα εγκαίνια της Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Share Button

agrotes thesprotiaΌλοι οι δρόμοι από τα μπλόκα των αγροτών, οδηγούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να «βουλιάξει» από κόσμο το κέντρο της πόλης και να σταλεί ένα καθαρό κι ισχυρό μήνυμα κατά των προωθούμενων κυβερνητικών μέτρων στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι, αλλά και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους, δίνουν ραντεβού στο χώρο της πλατείας ΧΑΝΘ, πολύ κοντά στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, όπου είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 7 το απόγευμα τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Agrotica, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να οργανώσουν ένα συλλαλητήριο χωρίς προηγούμενο.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, καθώς σε, σχεδόν, όλα τα μπλόκα οργανώνονται από σήμερα συνελεύσεις, για την καλύτερη οργάνωση της μαζικής καθόδου των αγροτών στη μεγάλη μάζωξη της Θεσσαλονίκης, τόσο με ΙΧ αυτοκίνητα, όσο και με μισθωμένα λεωφορεία.

Κατά πάσα πιθανότητα, μάλιστα στο χώρο, έξω από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, θα επιτραπεί, από τις αστυνομικές αρχές, η μετάβαση και ενός ικανού αριθμού τρακτέρ, όπως έχει ζητηθεί από τους αγρότες που έχουν παρατάξει περί τα 250 τρακτέρ στα «πράσινα φανάρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *