Αίτημα για τοποθέτηση οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καστρίου

Share Button
Με αφορμή την τοποθέτηση των πρώτων υπαίθριων οργάνων γυμναστικής σε δύο σημεία του δήμου μας, θα ήθελα να συγχαρώ για την υλοποίηση όλους τους εμπλεκομένους που οραματίστηκαν και εργάστηκαν για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων.
Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα, πως ο δήμος σχεδιάζει την κατασκευή αντίστοιχων υπαίθριων γυμναστηρίων και σε άλλα σημεία της επικράτειάς του. Σας ζητάω λοιπόν, να εξετάσετε και την περίπτωση του Δημοτικού Σταδίου Καστρίου ως ένα εκ των υπό κατασκευή σημείων δεδομένου ότι, αφενός αποτελεί έναν πνεύμονα άθλησης για τους κατοίκους του Καστρίου αλλά και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων, Αγίου Βλασίου και Μαυρουδίου και αφετέρου θα μπορεί να αξιοποιηθεί και από τους ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην νεολαία του τόπου.
Επίσης στο συγκεκριμένο γήπεδο υπάρχει ενδεδειγμένος χώρος αλλά και φωτισμός ο οποίος επιτρέπει στους εργαζόμενους πολίτες και αθλητές να κάνουν την γυμναστική τους με ασφάλεια και τις βραδινές ώρες.
Προσδοκώ στην θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματος.
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ 
ΝΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *