Αλέκος Παπαδόπουλος: Πάμε για μια νέα ισχυρή συνάντηση γενεών για την πατρίδα

Share Button

alekos-papadopoulosΤην ίδρυση ενός νέου κόμματος, με σκοπό να ηγηθεί σε ένα «πλατύ αντιλαϊκιστικό μέτωπο», προκρίνει ως μία από τις απαραίτητες λύσεις για τη διάσωση της χώρας ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ενώ υπογραμμίζει ότι το νέο κόμμα που σύντομα θα συγκροτηθεί θα πρέπει να στηρίζεται σε νέους ανθρώπους ηλικίας 30 έως 45 ετών.
Στην συνέντευξή του ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε με ευθύτητα πως δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση μπορεί να αντέξει την πίεση εφαρμογής ενός νέου μνημονίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν εντοπίζεται μόνο στη φανερή έλλειψη στελεχών με επάρκεια και εμπειρία να διατηρήσουν τη χώρα στην ευρωζώνη αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ανέλαβαν να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα το οποίο διακηρύσσουν ότι δεν το πιστεύουν».

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για πειθαρχία, κοινωνικές συμμαχίες και πολιτικό βολονταρισμό που δεν διαθέτει η κυβέρνηση και απαιτούνται για να εφαρμοστούν μεγάλα μεταρρυθμιστικά προγράμματα. «Αυτές τις ώρες η χώρα χρειάζεται πολιτικούς που να ασχολούνται με τις κρατικές υποθέσεις και όχι λογομάγειρες που παραπλανούν ή ωραιοποιούν την πραγματικότητα».

Για την ίδρυση του νέου του κόμματος ο κ. Παπαδόπουλος λέει ότι «έχει νόημα μόνο εάν αιμοδοτήσει το πολιτικό σύστημα με δυναμικούς καινούριους ανθρώπους από την κοινωνία που έχουν διάθεση να συμβάλουν στους νέους όρους που απαιτούνται για τη διάσωση και τη νέα πορεία της χώρας και όχι παρηκμασμένα κατάλοιπα προγενέστερων περιόδων».

 

ΠΗΓΗ: matrix24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *