Η αλήθεια για τους “Κύκλους του Φαέθωνα”

Share Button

Την Πρωταπριλιά, αναρτήσαμε ένα άρθρο που αναφερόταν στη μεταφορά του συμπλέγματος ‘’ Κύκλοι του Φαέθωνα ‘’, από τον παραλιακό χώρο απέναντι από το DALI, στον κυκλικό κόμβο, κάτω από την Περιφέρεια.
Σχεδόν όλοι το αντιμετωπίσατε σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα και γράψατε τα ανάλογα σχόλια.
Όμως ΔΕΝ ήταν ψέμα.
Οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας, με την ομόφωνη απόφασή τους 15/2024 ζητούν αυτή τη μεταφορά.
Δεν γνωρίζω αν έλαβαν υπόψη την απόφαση 214/2023 του Δημοτικού Συμβουλίου για αποδοχή των ξυλόγλυπτων του κ. Σιδηρόπουλου και τοποθέτηση ενός εξ αυτών ( δελφίνι) στο ίδιο σημείο, το κόστος, τη κατασκευή ενός άλλου εμβλήματος, τη γνώμη ενός ειδικού.
Κατά την 35ετή σχέση μου με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, έχω δει αποφάσεις πολιτικών προσώπων που έχουν αποβεί κοστοβόρες και καταστροφικές για την Πόλη μας.
Κάποιος , έδωσε εντολή να βαφτεί το ΠΑΝΘΕΟΝ με χρώματα λευκό και γαλάζιο, μέχρι το βράδυ το ξαναέβαψαν στα χρώματα που ο Αρχιτέκτονας είχε προτείνει.
Κάποιος έδωσε εντολή και πετάχτηκε όλο το αρχειακό υλικό της Δημοτικής Τηλεόρασης, επειδή καταλάμβανε χώρο.
Κάποιος άλλος να γίνει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο δρόμο για τον Παραπόταμο, προκειμένου να πάρει αξία το χωριό του. ( Δεν λειτούργησε ποτέ)
Κάποιος άλλος έσκαψε την πλατεία Δημαρχείου με σκοπό την ανακαίνιση, χωρίς να έχει χρήματα και σχέδια ( ολοκληρώθηκε όπως την γνωρίζουμε τώρα μετά από 10 χρόνια).
Πληθώρα τέτοιων αποφάσεων ων ουκ έστιν αριθμός με τραγικά αποτελέσματα για την Ηγουμενίτσα.

 

 

 

Πηγή: χωρίς σχέδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *