Αλλαγή σελίδας στον Θεσπρωτό-Νέος πρόεδρος ο επιχειρηματίας Σάββας Θωμάζος-Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής-Εννιά ανανεώσεις και μια μεταγραφή

Share Button

ThesprotosfcΣε νέα εποχή εισέρχεται ο Θεσπρωτός. Η ιστορική ομάδα της Ηγουμενίτσας αλλάζει οριστικά σελίδα και προχωρά στην επόμενη μέρα με τον επιχειρηματία Σάββα Θωμάζο να παραλαμβάνει την σκυτάλη από τον απελθόντα Σπύρο Γόγολο.

Στις πρώτες λιτές του δηλώσεις στον Θεσπρωτικό Παλμό ο νέος ιδιοκτήτης κ. Θωμάζος ζήτησε την ενότητα και τη συστράτευση όλης της οικογένειας του Θεσπρωτού αλλά και της φίλαθλης Ηγουμενίτσας μαζί με τους φορείς της για να συνεχίσει το καμάρι της πόλης να προσφέρει διακρίσεις, ενώ παράλληλα ζήτησε συλλογική λειτουργία του τμήματος.

Η ενασχόληση του κ.Θωμάζου με τον Θεσπρωτό έφερε άνεμο αισιοδοξίας καθώς συνοδεύτηκε από εννιά ανανεώσεις και μια μεταγραφή. Συγκεκριμένα, τις υπηρεσίες τους στον Θεσπρωτό θα συνεχίζουν να προσφέρουν και τη νέα χρονιά οι Αιμιλιος Μπάρκας, Αλέξανδρος Καρύδης, Σωτήρης Λεοντίου, Νίκος Ντόκος, Κωνσταντίνος Βασίας, Δημήτρης Βένος, Θανάσης Κύργιος, Αγκιούν Σουκρίογλου, Γιώργος Βενέτης.

Οι περισσότεροι εξ’αυτών αποτέλεσαν βασικά γρανάζια στην διάρκεια της περσινής σεζόν όντας βασικοί και αναντικατάστατοι στα περισσότερα παιχνίδια και η παραμονή τους αποτελεί μεγάλη επιτυχία αφού ο βασικός κορμός διατηρείται αναλλοίωτος.

Επίσης η ομάδα της Ηγουμενίτσας προχώρησε στην απόκτηση του Χάρη Μπίκα από τον Ρήγα Φεραίο. Ο Θεσπρωτός στην καταγωγή επιθετικός πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Βελεστίνου σημειώνοντας δέκα γκολ.

Πλέον, στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Σέμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θεσπρωτικού Παλμού, έγινε μια κρούση σε έναν παλιό γνώριμο, τον Γιώργο Λαδιά και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *