Ανακοίνωση διαδικασίας γα το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Share Button

ΠΑΣΟΚΜε τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ο.Ε.Σ), στις 30/4/2015 έχουμε εισέλθει στην τελική φάση της πορείας μας προς το 10ο Συνέδριο

Στη συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε:

Το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή (5,6,7 Ιουνίου 2015) στο Γήπεδο του Πανελληνίου ( Πεδίο του Άρεως).

Το μητρώο Μελών κάθε Οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και φίλους που θα επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους ή θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Το Μητρώο κάθε Οργάνωσης θα είναι ανοιχτό και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των Συνέδρων με την προϋπόθεση βέβαια, ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία, με αίτησή του θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο Μελών του κόμματος.

Σε Δήμους που οι χώροι ψηφοφορίας είναι παραπάνω του ενός όλοι οι μη εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών μπορούν να ψηφίσουν σε ένα μόνον προκαθορισμένο χώρο, απ΄ τους χώρους που ορίζει η Ν.Ε.

Δικαίωμα του Εκλέγειν έχουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος.

Δικαίωμα του Εκλέγεσθαι ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο έχουν μόνο τα μέλη του Κόμματος.

Την Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την Εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο.

Σε κάθε Νομό και σε κάθε Δήμο του Λεκανοπεδίου ορίζεται τουλάχιστον ένα μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου που σε συνεργασία με τις Ν.Ε. και τις Σ.Ε. των Δ.Ο. έχουν την ευθύνη για τη σωστή Οργάνωση των διαδικασιών.

Σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο θα στηθεί τουλάχιστον μία κάλπη.

Οι Ν.Ε. σε συνεργασία με το κλιμάκιο της ΟΕΣ και τις Σ.Ε. έχουν την ευθύνη για τον ορισμό τριμελών τουλάχιστον Εφορευτικών Επιτροπών.

Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών θα γίνουν γνωστοί μέχρι τη Τέταρτη 20 Μαΐου. Οι χώροι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο internet.

Tα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών θα γίνουν γνωστά μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Οι υποψηφιότητες για Σύνεδρους υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.00 μμ στις Ν.Ε (6944680801) ή Σ.Ε. ηλεκτρονικά στο email [email protected] ή στο fax 2103665189.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103665466, 2103665462, στο email [email protected] ή στο fax 2103665189.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *