Ανακοίνωση-δήλωση της Σουζάνα Καπνίση

Share Button

SOYZANA KAPNISIΣε κατηγορηματική διάψευση οποιαδήποτε εμπλοκής της ή συμμετοχής της με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου προχώρησε το πρώην μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Σουζάνα Καπνίση με ανακοίνωση που απέστειλε στον Θεσπρωτικό Παλμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ.Καπνίση: “Απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Θεσπρωτικής» καθώς και άλλων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης που αναφέρονται στο όνομά μου και σε πιθανή υποψηφιότητά μου με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, θα ήθελα να δηλώσω απερίφραστα ότι η απόφασή μου να παραιτηθώ από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας ωφείλεται σε καθαρά προσωπικούς λόγους που με έκαναν να αποστασιοποιηθώ από το ΠΑΣΟΚ.

Έχει κυρίως να κάνει με τους χειρισμούς του Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της Συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ. αλλά και την εμμονή του να κρατηθεί στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, παρά τις διαφωνίες και τις εκκλήσεις της βάσης για σύγκληση Συνεδρίου με σκοπό την Ενότητα του Κινήματος μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφια με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, και όποιες μελλοντικές αποφάσεις μου θα κριθούν με γνώμονα τις αξίες και τις πεποιθήσεις μου σε συνάρτηση με την Ιδεολογικοπολιτική θέση του ΚΙΔΗΣΟ.
Ευχαριστώ τους συντρόφους για την μέχρι στιγμής στήριξη στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να στέκομαι πάντα έντιμα απέναντι στα «πιστεύω μου», προσπαθώντας από την πλευρά μου για το κοινό καλό”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *