Ανακοίνωση-Κάλεσμα του Συνδυασμού “Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης”

Share Button
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της καθόδου του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ηγουμενίτσας, είχαμε δηλώσει ότι κατερχόμαστε ως ένας ανεξάρτητος, αποκλειστικά αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Τη βασική αυτή αρχή τηρήσαμε αυστηρά και απαρέγκλιτα καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εθνικών εκλογών του Μαΐου – Ιουνίου.
Αφήσαμε τα μέλη μας ελεύθερα να υποστηρίξουν όποιο κόμμα προτιμούσαν. Δεν πιέσαμε κανέναν υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος. Δεν τοποθετηθήκαμε δημόσια για τα προγράμματα και τις θέσεις των πολιτικών φορέων.
Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι και σταθερά προσανατολισμένοι στο «δόγμα» της διασφάλισης της αναπτυξιακής προοπτικής της Ηγουμενίτσας και της εγγύησης της κοινωνικής συνοχής. Το πρόγραμμά μας, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.symmaxia-igoumenitsa.gr, αυτούς τους κοινούς στόχους εξυπηρετεί.
Το πεδίο στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι πλέον ξεκάθαρο και δεδομένο. Η πενταετής θητεία της επόμενης Δημοτικής Αρχής, υπερβαίνει τον χρονικό κύκλο της τετραετίας της παρούσας Κυβέρνησης. Η υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες είναι να εργαστούμε σκληρά, συνεργαζόμενοι με όλους τους κρατικούς φορείς, ανεξάρτητα από την εκάστοτε Κυβέρνηση.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Νταής, έχει ήδη δώσει σαφή «δείγματα γραφής», αφού στην πολυετή σταδιοδρομία του σε υψηλές θέσεις ευθύνης της κρατικής διοίκησης, έχει συνεργαστεί με όλες τις Κυβερνήσεις της τελευταίας 25ετίας. Απέκτησε και διατηρεί την εμπιστοσύνη πολιτικών στελεχών από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος. Διαθέτει την εμπειρία, τις γνώσεις και την πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Δυνατότητες που θα αξιοποιηθούν προς όφελος του Δήμου και των κατοίκων του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Με αυτή την παρακαταθήκη πορευόμαστε και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, χωρίς να εμπλακούμε σε διαδικασίες χρισμάτων. Καλούμε όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και τις κομματικές τους προτιμήσεις να συστρατευτούν στον κοινό μας αγώνα, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου και αποκλειστικό στόχο την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *