Ανακοίνωση-Καταγγελία του Θεσπρωτού: Δεν αξίζουν στην ιστορία της Καβάλας συμπεριφορές όπως του κ. Χαντιτάτζι

Share Button

Δεν είναι στη φιλοσοφία του συλλόγου μας αλλά δεν ταιριάζει και με την ιστορία του να καταφεύγει σε καταγγελίες και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για την απρόκλητη φραστική επίθεση του ιδιοκτήτη του Α.Ο. Καβάλας Άλεξ Χαντιτάτζι στον προπονητή της ομάδας μας Χουάν ΡαμόνΡότσα. Ο Χαντιτάτζι παρά την απαγόρευση, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο περίπου στο 70’ κι επιτέθηκε στον προπονητή και στους ανθρώπους του πάγκου μας, κάτι που έχει καταγράψει ο παρατηρητής της συνάντησης, ενώ συνέχισε τη δριμεία φραστική επίθεση και στο τέλος του αγώνα. Δεν σεβάστηκε ούτε την προσωπικότητα και την τεράστια προσφορά του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και την μεγάλη ιστορία του δικού του συλλόγου. Τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίζαμε την Καβάλα και χαιρόμασταν διότι ήταν μία ομάδα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με άψογη φιλοξενία και ευπρεπή συμπεριφορά από διοίκηση και φιλάθλους.

Σήμερα η διοίκηση επέδειξε απρεπέστατη συμπεριφορά. Εκτός των ανωτέρω έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει  ψευδώς τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής μας ότι προκάλεσαν ζημιές στα αποδυτήρια, όταν εμείς καθαρίσαμε τα πάντα μαζεύοντας όλα τα χαρτιά και τα σκουπίδια που υπήρχαν στον χώρο.

Όσο για το βίντεο που επικαλείται ο κ. Χαντιτάτζι ότι έχει στη διάθεσή του και αποδεικνύει απρεπή συμπεριφορά από την πλευρά του Ρότσα ή των ανθρώπων που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας, του ζητάμε να το δώσει στη δημοσιότητα.

Κλείνοντας ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας για την άψογη στάση καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης κι εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τη λύπη μας για τα όσα διαδραματίστηκαν με υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη της ομάδας, τα οποία δεν τιμούν ούτε την ιστορική ομάδα της Καβάλας, αλλά ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *