Ανακοίνωση Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Share Button

pasok-dimarΗ Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τους υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ( ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) για τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που έδωσαν στο όνομα της παράταξης και της χώρας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Θεσπρωτούς Πολίτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο με την ψήφο τους αρνούμενοι να ενδώσουν τόσο στην υποτιθέμενη δεύτερη ευκαιρία στον καπετάνιο που έριξε το καράβι ξυστά στα βράχια όσο και στο εμπόριο φόβου της δεξιάς , αλλά και όσους Πολίτες έκαναν άλλη επιλογή αλλά όμως μας άκουσαν και κατανόησαν την πολιτική μας πρόταση .

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας διότι ο οργανωμένος και στοχευμένος επίπονος προεκλογικός μας αγώνας που δεν εξαντλήθηκε σε επικοινωνιακές πρακτικές και τηλεμαχίες αλλά κυρίως και προπάντων σε προσωπική επαφή με τους πολίτες από άκρη σε άκρη σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό σε όλο το Νομό , απέδωσε καρπούς και ανέδειξε την Δημοκρατική Συμπαράταξη ( ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ) τρίτη δύναμη στην Θεσπρωτία με ποσοστό ( 9,16 % ) σχεδόν διπλάσιο αυτού της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης του Ιανουαρίου , το

μεγαλύτερο ποσοστό στην Ηπειρο και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα πάνω από το Εθνικό ποσοστό ( 6,28 % ) που κατέγραψε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη χώρα.

Συγχαίρουμε τους εκλεγμένους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και παραγωγική δουλειά για τη Θεσπρωτία μας. Ευχόμαστε επίσης και ελπίζουμε η “νέα” συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-Α-ΝΕΛ που αντικαθιστά την προηγούμενη να τηρήσει όσα υποσχέθηκε στους πολίτες και να μην αποδειχθεί η συνεργασία τους ένα ακόμη πολιτικά ανιστόρητο και εθνικά επιζήμιο εγχείρημα. Από σήμερα η άσκηση εφαρμοσμένης πολιτικής της “νέας” συγκυβέρνησης δεν μπορεί να γίνεται μέσα από ευχολόγια, υποσχέσεις, δημοψηφίσματα και επικοινωνιακά τερτίπια. Ήρθε η ώρα των πράξεων, η ώρα να εφαρμοστεί το μνημόνιο της αριστεράς, το μνημόνιο του κ. Τσίπρα. Το ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο πλέον, χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις και δεσμεύσεις , θα συμμαχήσει με τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της παραγωγής, της εργατικότητας και της ευθύνης , με στόχο την ανάδειξη και εδραίωση στο πολιτικό σκηνικό με όρους κοινωνίας ,του τρίτου πόλου της Δημοκρατικής Παράταξης της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας , της Κεντροαριστεράς της ευθύνης και της αλήθειας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν. Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *