Ανακοίνωση της διοίκησης του Θεσπρωτού: Γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από επενδυτή

Share Button

ThesprotosfcΑνακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό το έντονο ενδιαφέρον επενδυτή εκτός του νομού, εξέδωσε η διοίκηση του Θεσπρωτού.
Αναλυτικά :
«Καταρχάς θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα της Δόξας Γαρδικίου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες ανόδου για τη Γ΄Εθνική.
Επίσης συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή τους νίκη και στον προπονητή μας κύριο Παναγιώτη Χατζηπέτρου, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω των όσων συνέβησαν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας στο σύλλογο. Απέδειξαν οι μεν ότι εκτός από καλοί αθλητές είναι και παιδιά με ήθος, ο δε κόουτς πέραν της τεχνικής του κατάρτισης είναι μια προσωπικότητα με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Υπήρξε τιμή όλων μας που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα.
Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους αγνούς φίλους της ομάδος που με τη σημερινή τους παρουσία απέδειξαν ακόμα μία φορά πόσο αγαπούν την ομάδα στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Θα θέλαμε τα εναπομείναντα μέλη του συμβουλίου που έχουμε αναλάβει να τελειώσουμε τη σεζόν να κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες ανακοινώσεις: Έχουμε αναλάβει να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος, ενώ απομένει ακόμα ένας αγώνας στις 15 Μαΐου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Δημ. Στάδιο Ηγουμενίτσας.
Παράλληλα θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για Γενική Συνέλευση του συλλόγου, σε ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Το παρόν συμβούλιο θα υποβάλει την παραίτησή του άμεσα με τη λήξη του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία κι όλους εκείνους που πιθανόν θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδος.
Ήδη υπάρχουν επαφές με επενδυτή εκτός της περιοχής της Ηπείρου, αλλά προς το παρόν δε μπορεί να ανακοινωθεί τίποτα περισσότερο για το θέμα.
Τέλος ευχαριστούμε για την προσφορά τους τα παιδιά που φόρεσαν φέτος τη φανέλα του Θεσπρωτού από την αρχή της σεζόν και αποχώρησαν από το σύλλογο το τελευταίο διάστημα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *