Ανανέωση και πρόσωπα-έκπληξη στις λίστες του ΠΑΣΟΚ / Θα εγκριθούν στις 10-11 Δεκεμβρίου

Share Button

Στην τελική ευθεία για την πλήρη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη, τα αρμόδια στελέχη της οποίας κινούνται με βάση την οδηγία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για «αποκαλυπτήρια στις αρχές Δεκεμβρίου». Στόχος της ηγεσίας του κόμματος είναι μέχρι την πιθανή ημερομηνία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση των ψηφοδελτίων (10-11 Δεκεμβρίου) να έχουν κλειδώσει οι λίστες σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες με πρόσωπα ισχυρούς παίκτες στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στις τοπικές κοινωνίες.

Η οδηγία θέλει σημαντικές δόσεις ανανέωσης στην κάθε λίστα, γυναίκες με δυνατό αποτύπωμα στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται και στελέχη που διατηρούν με τη στάση τους ζωντανό τον ιστό της κομματικής ενότητας. Είναι προφανές ότι το επιτελείο αναζητεί πρόσωπα-έκπληξη που θα συμβάλουν αποφασιστικά στο στοίχημα για την αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ και για τη δημιουργία μιας συμπαγούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας την επόμενη μέρα.

Στην Θεσπρωτία έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της κας Μάγδας Τάτση, γενική οικογενειακή γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και συντονίστρια των “Οριζόντων Ηπείρου” στη Θεσπρωτία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *