Ανάρτηση Μάριου Κάτση: ” Ο Τζαβάρας κατηγορεί την κυβέρνηση για το κλείσιμο 2 σχολών, ο κ. Γιόγιακας ακούει;”
Δημοσιεύθηκε 18/05/2021 | Από user | Σχολιάστε

Δείτε τι λέει:
“Αφού λοιπόν, δεν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία ακόμα και δεύτερον, δεν έχουμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων, που για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί η πολύ σωστή μεταρρύθμιση της κ. Κεραμέως, που είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Εξαιτίας μάλιστα της εφαρμογής αυτής, θα μειωθεί ο φοιτητικός πληθυσμός της χώρας κατά 15.000-20.000, οπότε θα κλείσουν 80 σχολές. Τι νόημα έχει, λοιπόν, να κλείσουν εκ των προτέρων; Και μάλιστα με απόφαση της Συγκλήτου, η οποία δεν είναι αρμόδια να κλείνει σχολές. Βάσει νόμου, την αρμοδιότητα αυτή την έχει η κυβέρνηση»
“Επεμβαίνουν από την Αιτωλοακαρνανία και σώζουν κάποια τμήματα του Αγρινίου. Αυτό λέγεται εξορθολογισμός;” είπε ο κ. Τζαβάρας και συμπλήρωσε για τους βουλευτές Ηλείας: “Δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη. Εμάς δε μας ακούν. Παρότι διαθέτουμε τη φωνή…”
Στη Θεσπρωτία ακούει ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής και όσοι βάλανε πλάτη στην κυβέρνηση ΝΔ που έκλεισε το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα σβήνοντας τη Θεσπρωτία από τον ακαδημαϊκό χάρτη; Τι ρωτάω και γω…Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και οι συγκρίσεις αναπόφευκτες.
Κατηγορία/ες: Επικαιρότητα, Πολιτική