Ανάρτηση του Μάριου Κάτση στα social media για την διακοπή ρεύματος στην Παραμυθιά

Share Button

Από χθες το βράδυ η Παραμυθιά και οι γύρω περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Με ενημερώνουν διαμαρτυρόμενοι δεκάδες πολίτες ότι έχουν μείνει χωρίς θέρμανση ενώ έχουν ευπαθή άτομα και παιδιά μέσα στο σπίτι, ενώ οι επιχειρήσεις δέχονται άλλο ένα πλήγμα μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν.

Η βλάβη αποδίδεται στην κακοκαιρία επειδή είναι…Γενάρης! Δεν είναι πρώτη φορά που ο ΔΕΔΔΗΕ αφήνει μια περιοχή ολόκληρη χωρίς ρεύμα σε μια αναμενόμενη και απολύτως προβλέψιμη κακοκαιρία. Όλοι θυμόμαστε στην κακοκαιρία Μήδεια ότι τα βόρεια προάστια της Αθήνας είχαν μείνει για μέρες χωρίς ρεύμα μέσα στο χιόνι.
Ελπίζω στην Παραμυθιά να μην κάνει μέρες να έρθει το ρεύμα και να αποκατασταθεί η βλάβη μόνιμα και σταθερά και όχι με μπαλώματα.
Η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες.Προσέλαβαν γαλάζια golden boys αντί για συνεργεία αποκατάστασης βλαβών .Πούλησε σε fund και τον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ υποσχόμενη επενδύσεις και καλύτερες υπηρεσίες. Αυτό που βλέπουν οι πολίτες είναι όχι μόνο να πληρώνουν το ρεύμα 3 και 4 φορές πάνω σαν χρυσάφι, αλλά να μην το έχουν κιόλας μέσα στο χειμώνα. Νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες που προκαλούν επικίνδυνες βλάβες στο σώμα της κοινωνίας και θα χρειαστούν καιρό να αναταχτούν.
          Μάριος Κάτσης | Bουλευτής Θεσπρωτίας 
          Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *