Ανατροπή στην υπόθεση έκπτωσης των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ηγουμενίτσας / Δικαιώθηκαν δύο εξ’ αυτών και επιστρέφουν

Share Button

Νέο επεισόδιο στο πολύκροτο σήριαλ της έκπτωσης  δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ηγουμενίτσας που συνεχίζει να ταλανίζει εδώ και τέσσερις και πλέον μήνες τον Δήμο με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Δύο εξ’αυτών, οι κ. Αλέκος Πάσχος και Λευτέρης Κώστας, αποφάσισαν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ζητώντας την προσωρινή αναστολή και ακύρωση της απόφασης έκπτωσής τους.

Οι αιτήσεις τους εξετάστηκαν και το ΣτΕ τους δικαίωσε με αποτέλεσμα να μπορούν επιστρέψουν στα καθήκοντα των δημοτικών συμβούλων Ηγουμενίτσας μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο του 2024.

Η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και περαιτέρω αναταράξεις. Οι αναπληρωτές που  ορκίστηκαν πριν από ελάχιστες ημέρες θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους.

Επιπλέον δεν αποκλείεται και οι υπόλοιποι 12 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι να προσφύγουν με τη σειρά τους στη δικαιοσύνη για την αναστολή της απόφασης έκπτωσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *