Αναβάλλεται η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης»,

Share Button

Λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel σε μεγάλο μέρος της χώρας, οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες περισυλλογής και μνήμης για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν, καθώς και συμπαράστασης προς τους χιλιάδες πληγέντες. Τις κρίσιμες αυτές ώρες, η Ελλάδα δοκιμάζεται, η κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη τις δυσάρεστες εξελίξεις, ο κρατικός μηχανισμός και η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα.
Με αίσθημα ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα το σεβασμό μας στη μνήμη των νεκρών συμπατριωτών, αλλά και την συμπαράστασή μας σε όλους όσοι επηρεάστηκαν άμεσα ή έμμεσα από τη μεγάλη αυτή φυσική καταστροφή, ανακοινώνουμε την αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης», η οποία είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Angelika Palace στην Ηγουμενίτσα.
Με νεότερη ανακοίνωση, θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *