Ανδρέας Σπυρόπουλος: Αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ με καθαρό λόγο – Οι «παρασυναντήσεις» δεν μας αφορούν

Share Button

Στο στούντιο του TheCaller WEB TV βρέθηκε το στέλεχος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής  Ανδρέας Σπυρόπουλος και μίλησε στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό τόσο για τις εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα, όσο και για τα όσα τεκταίνονται στο ΚΙΝΑΛ.

Αναφερόμενος αρχικά στο Προσφυγικό έψεξε τόσο τη σημερινή κυβέρνηση όσο και την προηγούμενη, λέγοντας πως «απέτυχαν παταγωδώς», ενώ εξειδικέυοντας την κριτική του στην κυβέρνηση της ΝΔ τόνισε πως «δεν είχε κανένα σχέδιο επί της ουσίας για το πώς θα αντιμετωπίσει το ζήτημα». Άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση τόσο για τη διαχείριση του προβλήματος όσο για τον έλεγχο της κατανομής των κονδυλίων στις ΜΚΟ.

Για την τουρκική προκλητικότητα, αφού εξέφρασε τον προβληματισμό του, άσκησε εκ νέου κριτική τόσο στη σημερινή όσο και στην προηγούμενη κυβέρνηση, ειδικότερα όσον αφορά στη συνεργασία Τουρκίας – Λιβύης, με αφορμή τη Διάσκεψη του Βερολίνου, από όπου απείχε η Ελλάδα για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια.

Για την δημοσκοπική εικόνα του ΚΙΝΑΛ, επισήμανε πως «δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις δημοσκοπήσεις. Είναι μια περίοδος που δεν έχουμε πολιτικά γεγονότα, οπότε ως ένα σημείο δικαιολογείται, αλλά και πάλι δεν είμαστε ικανοποιημένοι… Έχουν γίνει κινήσεις ανανέωσης του δυναμικού της Παράταξης. Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να φανεί στην ελληνική κοινωνία ότι προτείνουμε το κάτι διαφορετικό, ο κόσμος θέλει να προτείνουμε λύσεις για καθημερινά ζητήματά του».

Ερωτηθείς τέλος για την περιβόητη συνάντηση των «πολιτικών μεντόρων» της Φώφης Γεννηματά και του Αλέξη Τσίπρα, Κώστα Γείτονα και Αλέκου Φλαμπουράρη αντίστοιχα, ο κ. Σπυρόπουλος είπε: «Δεν ξέρω από μέντορες και συναντήσεις, εγώ ξέρω από τα συλλογικά όργανα που συνεδριάζουν και όσα αποφασίστηκαν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου όλοι μαζί έχουμε αποφασίσει από κοινού την αυτόνομη πορεία του πολιτικού μας φορέα με καθαρό λόγο και καθαρές προτάσεις. Όλα τα υπόλοιπα σενάρια που διάφοροι απεργάζονται είτε είναι στο παρασκήνιο της πολιτικής, είτε όχι, όπως και οι παρασυναντήσεις δεν με αφορούν ούτε εμένα ούτε τον κόσμο της παράταξης…».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *