Ανδρέας Σπυρόπουλος: Ο ένας προσπαθεί να καλύψει τον κολλητό του, Ν. Παππά, και ο έτερος τον ανιψιό του, Γ. Δημητριάδη. Αυτό το πινγκ πονγκ παίζεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας

Share Button

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή «Τώρα μαζί» (Τ/Σ ΟΡΕΝ) με τους δημοσιογράφους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Σιαδήμα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση, τόνισε πως «συζητάμε μήνες μετά στο ίδιο στούντιο για τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ότι θα κάνει ελέγχους για τις τιμές στα μήλα. Η αισχροκέρδεια κυριαρχεί γιατί δεν έγινε κανένας έλεγχος στην αγορά. Ιδιαίτερα στην αγορά τροφίμων παρατηρούνται αυξήσεις από 15-25% και συσσωρεύεται η επιβάρυνση στο εισόδημα των πολιτών εδώ και ένα χρόνο».

Σχετικά με το ενεργειακό κόστος και το μοντέλο επιδοτήσεων της Κυβέρνησης, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτο το ράλι στις τιμές της ενέργειας. Αναφέρονται τα κυβερνητικά στελέχη στην τελική τιμή του ρεύματος, που προκύπτει όμως μετά τις επιδοτήσεις παραγνωρίζοντας ότι έχουμε τις υψηλότερες τιμές στην χονδρεμπορική και επιδοτούνται τα κέρδη των λίγων και ισχυρών . Η κυβέρνηση αφήνει κάποιους να κερδοσκοπούν και να βγάζουν λεφτά εις βάρος του Έλληνα πολίτη . Ποιος πληρώνει τις επιδοτήσεις; Ο κρατικός προϋπολογισμός δηλαδή οι πολίτες».

Σχολιάζοντας το “μπλόκο” της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην ενημέρωση, που ζητά να κάνει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τις παράνομες παρακολουθήσεις, αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών επί ΣΥΡΙΖΑ και τους ισχυρισμούς της γραμματέα του επιχειρηματία Χ. Καλογρίτσα για ροή μαύρου χρήματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε:

«Ο ένας προσπαθεί να καλύψει τον κολλητό του, Νίκο Παππά, και ο έτερος προσπαθεί να καλύψει τον ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη. Αυτό το πινγκ πονγκ παίζεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας. Οι πολίτες όμως βαρέθηκαν. Θέλουμε ένα κράτος με δημοκρατία. Ένα κράτος που να σέβεται τους πολίτες, τις ανεξάρτητες αρχές και την έρευνα που διεξάγει η Δικαιοσύνη. Τι κάνει η Νέα Δημοκρατία; Ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο και προσπαθεί να το συγκαλύψει. Στην εξεταστική επιτροπή δεν κάλεσε όλους τους μάρτυρες. Παρεμβαίνουν στο έργο του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, και δεν τον αφήνουν καν να ενημερώσει τη Βουλή. Τους θυμάστε που έλεγαν προς το ΠΑΣΟΚ: “Ελάτε να ενημερωθείτε στο αυτί”; Ο κ. Ράμμος τους καλεί να ενημερώσει τη Βουλή βάσει του νόμου και του Συντάγματος και του απαντούν: “Όχι, να μην ακουστεί η αλήθεια”. Και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έχει κάτι να μας πει για τις βαλίτσες; Για τα μηνύματα του κ. Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες;» κατέληξε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *