Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Ο Πολάκης ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον κ. Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ»

Share Button

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Σχολιάζοντας, τις ευθείες απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω ότι ανακαλύπτουμε την Αμερική, με τις δηλώσεις Πολάκη. Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν. Θεωρώ ότι ο τρόπος που μιλούσε αλλά και τα θέματα τα οποία έθιγε, ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον κ. Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Την περίοδο των μνημονίων θυμάστε τι είχε γίνει με τους βουλευτές και τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ; Ο Πολάκης συνεχίζει αυτή τη ρητορική εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όχι μόνο με την ανοχή αλλά και την υιοθέτηση των απόψεών του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα.»

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στον απόηχο της ομόφωνης καταδίκης του Ν. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο σχολίασε ότι «ο κ. Παππάς προσπάθησε να επηρεάσει τον διαγωνισμό για να πάρουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες τις τηλεοπτικές άδειες. Υπερέβη τα καθήκοντα του και καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τον κρατάει στα ψηφοδέλτιά του. Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας. Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν «Πολάκηδες», η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ», σημείωσε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *