Ανδρέας Σπυρόπουλος από την Ηγουμενίτσα: “Η χώρα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για ανάχωμα στις πολιτικές της ΝΔ”

Share Button

Mε ομιλητή το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Εκλογικό Κέντρο του κόμματος στην Ηγουμενίτσα.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαστε εδώ ως πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό. Έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», ανέφερε ο Παραμυθιώτης στην καταγωγή Γραμματέας προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη η επαναφορά».

Όπως δήλωσε, μάλιστα, «έχουμε βάλει στόχο να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ο πόλος απέναντι στη ΝΔ».

Σχολιάζοντας την ευρεία εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε πως «τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν ο καλύτερος χορηγός του».

«Αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο κ. Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση», σημείωσε.

Αναδεικνύοντας το κόμμα του ως μια επιλογή συνέπειας και αξιοπιστίας, ο Σπυρόπουλος τάχθηκε υπέρ των πετυχημένων μοντέλων του εξωτερικού για την κοινωνική στέγαση και της συζήτησης για την αναθεώρηση του άρθρου 16, με γνώμονα την ανάδειξη του δημόσιου σχολείου και του δημόσιου πανεπιστημίου.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι, σύμφωνα με τον γραμματέα του, να συζητήσει και πάλι με τις νεότερες γενιές, αυτές που βίωσαν έντονα την κρίση χρέους, γεγονός που αποτυπώνεται και στην ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος -και η εμπειρία, όμως, «είναι χρήσιμη».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αυτοδιοικητικοί, μέλη της νομαρχιακής, φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *