Ανοιχτή ενημέρωση κατοίκων Χόικας Αχέροντα για τις μονάδες βιορευστών στο δήμο Σουλίου

Share Button

Aνοιχτή συζήτηση- ενημέρωση των κατοίκων των γύρω κοινοτήτων από την Επιτροπή Αγώνα πολιτών Δήμου Σουλίου κατά των μονάδων καύσης βιορευστών Προδρομίου- Χόικας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Χόικα.

Η συμμετοχή ήταν δυναμική, αναδείχθηκαν οι πτυχές τόσο των τρομακτικών επιπτώσεων στην υγεία και το περιβάλλον από τη καύση βιορευστων, όσο και οι μορφές των έως τώρα κινήσεων και δράσεων της Επιτροπής Αγώνα κατά της λειτουργίας των εν λόγω μονάδων στις κοινότητες μας.

Εκφράστηκε η ανάγκη και η διάθεση για περαιτέρω ενδυνάμωση των κινητοποιήσεων και η αύξηση της συμμετοχής και της συμπόρευσης των κατοίκων.

Συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε επόμενη ανοιχτή συζήτηση- ενημέρωση των κατοίκων των κοινοτήτων Καρβουναρίου-Ξηρολόφου- Κυρα Παναγιάς- Ραχουλίου, την Τετάρτη 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου. (η ώρα θα γνωστοποιηθεί σε επόμενη ανακοίνωση)

‼️Να επισημάνουμε ότι οι ανοιχτές συζητήσεις πραγματοποιούνται με την αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊου( μάσκες- αποστάσεις).

Συνεχίζουμε απερίσπαστοι των αγώνα μας, δυναμώνουμε τη φωνή μας, δρούμε συλλογικά και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας!
4 Attachments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *