Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

Tο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένουαπό τον ΕΟΤ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ετήσιου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του, προτίθεται να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις,προκειμένου να ενισχυθεί το Τουριστικό προϊόν του Δήμουκαι να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται, επαγγελματίες φωτογράφους, ερασιτέχνες φωτογράφους και απλούς πολίτες ή επισκέπτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου, παραχωρώντας μας, φωτογραφικό υλικό (υψηλής ανάλυσης) και βίντεο, που θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει κομμάτι της τουριστικής μας προβολής.

Ειδικότεραοι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν τοπία, εκδηλώσεις, αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες, τοπικά προϊόντα, μονοπάτια και διαδρομές,αλλά και την καθημερινή ζωή, εντός και εκτόςπόλης.

Το υλικό που θα παραληφθεί από το Γραφείο Τουρισμού θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από άδεια χρήσης* για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την παραλαβή του, δεσμεύεται να αναφέρει και να προβάλει το όνομα του φωτογράφου/δημιουργού, κάθε φορά που θα κάνει χρήση του υλικού του.

Για αποστολή του υλικού ή περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις,στοe-mailtourism@igoumenitsa.gr.

*Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο του e-mail θα πρέπει να αναγράφετε το ακόλουθο κείμενο: «παραχωρώ το δικαίωμα χρήσης του συνημμένου υλικού στον Δήμο Ηγουμενίτσας με την αποκλειστικήπροϋπόθεση της αναγραφής του ονόματος ……. .  Ουδεμία άλλη απαίτηση έχω από τον Δήμο Ηγουμενίτσαςκαι παραιτούμαι από το δικαίωμα να διεκδικήσω οποιαδήποτε αμοιβή.»

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ελευθέριος Κώστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.