‘Άνοιγμα” του Παναγιώτη Νταή στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία/Στο ψηφοδέλτιο οι Παπαρούνας, Κυπριανός και η Αστυρόπη Τσακίρη

Share Button
Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» πιστός στις αρχικές του διακηρύξεις για την ανάγκη συστράτευσης όλων των υγιών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, συνεχίζει την πολύπλευρη διεύρυνσή του.
Σήμερα, ενώνουμε τις προσπάθειές μας με την πρώτη ομάδα συμπολιτών που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, οι οποίοι συμμετέχουν ισότιμα και με τη δική τους δυναμική, στην προσπάθεια για την αλλαγή του αναπτυξιακού προτύπου της περιοχής μας, πέρα από κομματικές προτιμήσεις, αλλά με σαφή προοδευτικό πρόσημο.
Βιώσιμη ανάπτυξη για το σύνολο των περιοχών του Δήμου, κοινωνική αλληλεγγύη για όλους τους δημότες και ειδικά για όσους έχουν ανάγκη, ισότιμη μεταχείριση των πολιτών, δημοκρατική και διαφανής λειτουργία του Δήμου, αντικειμενικότητα, δικαιοσύνη και αμεροληψία στις αποφάσεις.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κυπριανό, τον Παύλο Παπαρούνα και την Αστυρόπη Τσακίρη. Μαζί με όλα τα στελέχη του Συνδυασμού, αλλά και με αυτούς που θα ενταχθούν το επόμενο διάστημα, θα δώσουμε έναν αγώνα αξιοπρέπειας, νηφαλιότητας,
ψυχραιμίας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τοπική κοινωνία θα σταθεί δίπλα μας, τόσο πριν, όσο κυρίως και μετά τις εκλογές, όταν ως Δημοτική Αρχή θα εφαρμόσουμε το αναπτυξιακό και κοινωνικό μας πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *