Αντίθετος με το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Πέρδικας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλκης Λάμπρου

Share Button

alkis lamprouΜετά τον Βασίλη Γιόγιακα και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου εξέφρασε την αντίθεσή του στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Πέρδικας που προβλέπεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο.

“Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ασφάλεια των κατοίκων και την αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Πέρδικας. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε ένας υδροκεφαλισμός των υπηρεσιών με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν οι συνθήκες διαβίωσης στην Ύπαιθρο. Μπορεί σε κάποιους τομείς να είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση διότι αλλάζουν οι εποχές και μπορούμε να βγάλουμε ένα πιστοποιητικό από τον Η/Υ μας, αλλά αστυνόμευση από απόσταση δεν μπορεί να υπάρχει. Η ύπαρξη ακόμα και ενός Α.Τ. που υπολειτουργούσε, δημιουργούσε αίσθηση ασφαλείας, και επακόλουθο του ήταν η ανάπτυξη και η ευημερία της περιοχής”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ.Λάμπρου και συμπληρώνει:

“Ειδικότερα στην περιοχή της Πέρδικας η λειτουργία του σταθμού είναι απαραίτητη διότι η τουριστική κίνηση το καλοκαίρι είναι μεγάλη και στη διάρκεια του χειμώνα η περιοχή είναι σχετικά απομονωμένη, δημιουργώντας την αίσθηση ανασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Το ήδη υπάρχον δυσχερές οικονομικό κλίμα πρόκειται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο για την επαρχία με τα δυσβάστακτα μέτρα για τους αγρότες αλλά και τους συνταξιούχους. Αν σε αυτό το κλίμα οικονομικής ανασφάλειας προστεθεί και η ανασφάλεια για τις ζωές και τις περιούσιες το αποτέλεσμα θα είναι επώδυνο. Καλούμε την Κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση αυτή , εκτός και αν αυτό είναι για αυτή το ζητούμενο. Να τσακίσει δηλαδή όσους οικογενειάρχες απέμειναν, να διαλύσει την παράγωγη, να ερημώσει την ύπαιθρο και στο τέλος να επιβάλει τα θέλω της σε φοβισμένους και εξαθλιωμένους πολίτες.

Φτάνει ως εδώ!!!

Στηρίξτε την Ύπαιθρο, του Αγρότες, τους οικογενειάρχες, τους συνταξιούχους. Σε αυτούς οφείλετε το επίπεδο ζωής που απολαμβάνουμε σήμερα.

Ενισχύστε και μην καταργείτε το Α.Τ. Πέρδικας.

Ενισχύστε και μην Καταργείτε την Ύπαιθρο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *