Αντώνης Διαμάντης: Αγκαλιάζοντας την αλλαγή μαζί /Δέσμευση για μια καλύτερη Ηγουμενίτσα

Share Button

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της Ηγουμενίτσας,

Κυοφορείται μέσα μου εδώ και αρκετό καιρό μία απόφαση και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ με όλους σας.

Στέκομαι ενώπιον σας ως ένας συμπολίτης, λογιστής στο επάγγελμα, και κυρίως ως κάποιος που μοιράζεται τις χαρές και τις ανησυχίες της καθημερινής ζωής εδώ στην όμορφη πόλη μας. Έχω περπατήσει στους δρόμους μας, έχω θαυμάσει την εκπληκτική ακτογραμμή μας και έχω θαυμάσει την ανθεκτικότητα που χαρακτηρίζει τον καθένα από εμάς. Ωστόσο, γνωρίζω ότι υπάρχουν προκλήσεις, απογοητεύσεις και προσδοκίες που συλλογικά κρατάμε κοντά στην καρδιά μας.

Ανακοινώνω την απόφασή μου να κατέβω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως να έχετε ήδη κουραστεί από λόγια και υποσχέσεις. Ο σκοπός μου είναι ξεκάθαρος: να εγκαινιάσω μια νέα εποχή συνεργασίας, διαφάνειας και προόδου για την αγαπημένη μας Ηγουμενίτσα.

Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι.

Πιστεύω ότι οι δυνατότητες της πόλης μας είναι πολλές, αλλά χρειάζονται συντονισμένες προσπάθειες από όλες τις πλευρές. Δεν μπορούμε απλώς να δείχνουμε με το δάχτυλο τις δημοτικές μας υπηρεσίες και να επιρρίπτουμε ευθύνες. Αντίθετα, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η αλλαγή ξεκινά από εμάς – τόσο ως πολίτες όσο και ως δημόσιοι υπάλληλοι. Ως λογιστής, έχω δει τη μαγεία των αριθμών να μετατρέπεται σε απτές λύσεις. Αλλά περισσότερο από αυτό, έχω γίνει μάρτυρας της δύναμης της ενότητας και της ενσυναίσθησης.

Έχοντας ολιστική προσέγγιση.

Το όραμά μου εκτείνεται πέρα από μια απλή υποψηφιότητα – είναι μια δέσμευση να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ των τοπικών μας αξιωματούχων, των εργαζόμενων δημοτικών υπαλλήλων και της καρδιάς της κοινότητάς μας – εσάς, τους κατοίκους. Πιστεύω ακράδαντα ότι με την προώθηση της κατανόησης, της ανοιχτής επικοινωνίας και της κοινής ευθύνης, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που έχουν δοκιμάσει την υπομονή μας. Μαζί, μπορούμε να σχεδιάσουμε την Ηγουμενίτσα που μας αξίζει.

Αυτό το ταξίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι εδώ έχοντας ελπίδα και μια σαφή αίσθηση του σκοπού. Η υπόσχεσή μου προς εσάς είναι η αφοσίωση, μια υπόσχεση να διοχετεύσω τις ικανότητές μου ως λογιστής και διαμεσολαβητής για να διασφαλίσω ότι κάθε ενέργεια που θα λαμβάνεται θα αντικατοπτρίζει τα συλλογικά μας όνειρα. Δεν υπόσχομαι μεταμόρφωση εν μία νυκτί, αλλά υπόσχομαι να εργαστώ ακούραστα για να μας κατευθύνω προς τη σωστή κατεύθυνση, βήμα προς βήμα.

Σας προσκαλώ να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, τις ιδέες σας και τις ελπίδες σας – γιατί θα αποτελέσουν τον οδηγό στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη Ηγουμενίτσα. Ας καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον όπου θα σεβόμαστε τις δημοτικές μας υπηρεσίες, θα λογοδοτούμε και θα αγκαλιάζουμε τις δυνατότητες της ενότητας.

Η αλλαγή είναι μια συλλογική προσπάθεια και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα. Το μέλλον μας ξεκινά από εμάς, σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *